Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék teljesen ellazulni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék teljesen ellazulni?

Figyelt kérdés

14 éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem, és ezt nagyon megbántam, egyrészt, mert a barátom 2 nap után otthagyott. Azóta már eltelt majdnem 2 év, és már másfél éve van barátom (ez a másik ok, amiért megbántam, mert ő tényleg megérdemelte volna), akit nagyon szeretek, és egészen a 7.hónapig nem feküdtem le vele, mert attól féltem, hogy amint megkap, elhagy. Arra gondoltam, hogy ez az ok, amiért nem tudok elélvezni, mert szorongok ez miatt, és sokáig magamban is tartottam ezt az egészet (kb 2hete mondtam a barátomnak, hogy mi lehet az oka annak, h mit érzek, de persze mondogatta, h nem, ő szeret, és nem hagyna el sose).

Nagyon élvezem az együttlétet vele, mindig próbálok 100%-osan csak arra koncentrálni, hogy ellazuljak, de nem megy. Mit tegyek?

U.i.: bocsánat, h ilyen hosszú lett, és remélem, senki nem jön azzal, h "na látod, nem kellett volna", mert már hallottam elégszer.

17/L

2009. ápr. 5. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Én is így jártam 23 évesen, csak engem 1 hónappal később hagyott el és én is megbántam. Azóta nem volt kapcsolatom, nem tudom, nálam hogy jelentkezne a szexben ez a lelki sérelem. Szerintem hunyd be a szemed és arra koncentrálj, amit érzel. Zárd ki a külvilágot. Gondolj arra, mennyire szeretitek egymást.
2009. ápr. 5. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Ez a kérdés már volt egyszer, nem is olyan rég! Tudom, mert azelőtt beugrott, hogy 7 hónapig nem feküdtél le vele, mielőtt odaértem volna.

Miért kell kétszer feltenni egy kérdést?

2009. ápr. 5. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a választ, a másodiknak meg azt mondom, h nem én kérdeztem, én ezt most írtam ki magamból először, meg gondolom utoljára is...
2009. ápr. 5. 19:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó: most beírtam a keresőbe, de én nem találtam meg azt, amiről beszélsz...
2009. ápr. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!