Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A makkom elég érzékeny az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A makkom elég érzékeny az érintésre (ujjal), tehát fáj ha erősebben megérintem. Ez gond?

Figyelt kérdés
Például orálnál ezt fogom érezni?
2011. júl. 26. 00:00
 1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az ANÁLnál már tuti érezni fogod a farkaddal küzdő kuladarabot.
2011. júl. 26. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem 7-8 éves koromig fájt amikor hozzáértem xd
2011. júl. 26. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
nemtudom mitől lehet nekem is ilyen :S remélem lesznek rá itt válaszok
2011. júl. 26. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs még edzve, ennyi. Verjétek sokat, szopassatok le néhány csajt. Talán rosszul fog esni az erősebb bánásmód, de egy idő után azt se fogjátok érezni, hogy fogaz titeket egy csaj. Szóval no para, nem abnormális.
2011. júl. 26. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha még a pubertás korban akkor lehet, hohy még növekedik, ha idősebb, menj urológushoz....
2011. júl. 26. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2011. júl. 26. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék 1 dokihoz....nem árthat....
2011. júl. 27. 00:15
 8/8 János Géza válasza:
Bocsi! Lehet egy kérdésem? Hogy a francba lehet "erősen érinteni"? Az érintés gyengéd, vagy mi...
2011. szept. 7. 18:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!