Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, most akkor hogy van ez a péniszmérettel?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdést látok itt, ahol 12-13-14 cm hosszú hímtaggal rendelkező egyedek aggódnak, hogy kicsi, erre beírják, hogy nem az ne aggódjon. Aztán jön olyan, amit 17-18 cm-rel rendelkező emberek írnak, oda meg olyan válaszok jönnek nőktől, hogy nekik 20 sem elég. Most akkor mi a megfelelő? Vagy ezek fiúk, akik leszólják a nagy f*szt, mert nekik kicsi? Én már nem értem. (Félreértés ne essék, én egy normál 15-16 centissel vagyok "felszerelve", amire eddig nem volt panasz... csak kíváncsi vagyok, hogy most hol az igazság.)2011. júl. 25. 23:48
1/7 anonim válasza:
Mindegy, milyen hosszú, csak tudd használni.
2/7 anonim válasza:
szerintem a 16-17es a legjobb.
voltam már olyannal, akinek 14-es volt, na az még éppen határeset, szerencsére az orális technikája kompenzálta, ahhoz nagyon értett.
és voltam 20 centissel, az csapnivaló volt, nem is volt olyan nagyon kemény, mint amit én szeretek, hanem valahogy olyan lagymatag ...az sem jött be.
20/L
4/7 anonim válasza:
A férfiak szerint 2 méret létezik: közepes, és nagy
A nők szerint 2 méret létezik: kicsi, és közepes
remélem tudtam segíteni ;)
17/L
5/7 anonim válasza:
Azért írjuk a 17,18 centire hogy kicsi mert már tele (lenne) a tökünk ezekkel a kérdésekkel.Az is idegesítő amikor a kisfarkú lúzerek azért írnak ki kérdést,hogy vígasztaljuk őket.De amikor valakik olyat kérdeznek:"18 centi a f@szom,lányok?" na az ilyet ell kell küldeni a p'csába.
6/7 anonim válasza:
teljesen mindegy hány centi mert a szexben az átmérő dominál... amugy szerintem a 14 tök normális. a 20 már túl sok, ha tövig nyomja az nagyon fájhat...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!