Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! A hosszas szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A hosszas szeretkezés után (2-2,5óra) nem kezd büdös lenni a barátnőtök szája?

Figyelt kérdés

Még úgy is kívánjátok a csókot ?

És reggel büdi a szája ?

2011. júl. 25. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy a tied nem-e büdös
2011. júl. 25. 23:50
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Szeretkezés közben nem, egészséges fogakkal, szájüreggel, légzőszervekkel és gyomrokkal vagyunk megáldva mindketten. Egyébként a titka a szájon át történő lélegzés, mert ugye akkor cserélődik a levegő a szájban. Reggel épp ezért büdös, mert az emberek általában nem alszanak nyitott szájjal (mi legalábbis nem). De most mi van akkor, ha nem mentolos? Persze, hogy megcsókolom, ő a szerelmem...
2011. júl. 25. 23:52
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mi szoktunk fogat mosni közbe
2011. júl. 26. 00:06
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
reggel büdös de attól még imádom és meg is puszilom
2011. júl. 26. 01:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Reggel a te szád sem friss mentolos illatú.
2011. júl. 26. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában mentalevelet ragasztok az óvszerre, ő pedig beledugja a puncijába a mentagyökeret, így végig élvezhetjük a hosszan tartó frissességet.
2011. júl. 29. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Te rágózol szex közben?

Reggel senkinek nem parfüm illatú a lehellete, szokj hozzá...

De amúgy miért érdekel téged az én párom szájszaga szex közben vagy akár ébredés után? Erre izgulsz?

-ReapeR-25/F

2011. júl. 29. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Kelés után persze, hogy szájszagos. De én is valamennyire. Ilyenkor mikor megyek mosdóba gyors alkalmazok egy kis szájöblítőt. De barátnőmet nem zavarja, ha igénytelen vagyok, ez nem jelenti azt, hogy az vagyok, csak nem baj neki, ha nem borotválkozom, picit büdös vagyok (pl meló után nem fürdök le) meg ilyenek, szóval szerintem az se zavarja, ha van egy kis szájszagom. De mindig próbálok smárolás közben orron lélegezni, nem a pofájába lihegni. És ha rossz is a szájszaga, legyen az szex közben, padon ülve vagy reggel, persze, hogy nem zavar, hisz ő a szeretett barátnőm, nem undorodnék tőle soha ezért.
2011. júl. 29. 16:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Reggel persze, hogy büdös, mindenkinek büdös, de ilyenkor is adunk szájrapuszit. Nyelveset ugyan nem, számomra az büdös szájjal undorító, de a pusziszkodás teljesen rendben van. Szex után meg...nem igazán értem mire gondolsz...úgy, hogy orál is volt benne, és azért lenne büdös?? Nálunk nincs ilyesmi, pont, hogy a barátom kezdeményezi a csókot, azután, hogy leszoptam, hogy megmutassa, hogy nem undorodik tőlem:D:) És én is megcsókolom, ha kinyalt pl.
2011. júl. 29. 16:48
 10/12 anonim válasza:
39%
büdösssss a seggemlukaaaaaaaaaa
2011. júl. 29. 17:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!