Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kádban vagy zuhanyzóban szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kádban vagy zuhanyzóban szex?

Figyelt kérdés
Próbáltátok már? Vélemények?
2011. júl. 25. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
zuhanyzó :D Kádba hogy akarsz?
2011. júl. 25. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem. De mindig erről álmodok :P .
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmetlen,törvényszerű,hogy minden tusfürdőt leverünk...
 4/8 anonim ***** válasza:
Kádban próbáltam már :) romantikus volt, de az aktus igazából annyira nem sikerült, a víz miatt. Inkább csak simogattuk, csókolgattuk egymást :)
2011. júl. 25. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi nagyon szeretjük mindkettőt. Zuhanyzóban elég gyakran csináljuk, hátulról szoktuk, mert úgy a legkényelmesebb mindkettőnknek. De úgy is csináltuk már, hogy kivette a végén és lespriccelte a hátamat, mert amúgy ágyban nem akarta ezt megtenni, hogy ne legyen oda az ágynemű, így meg kiélheti az efféle vágyait :) Általában kádban is állva szoktuk, mivel abban is zuhanyzunk (igazából az egyikőnknél zuhanyzó van, másikunknál kád, de általában csak zuhanyzásra van idő, amit mindig együtt teszünk), szóval ebben állva ugyanaz a helyzet, mint a zuhanyzónál.

Párszor már volt alkalmunk kádban rendesen fürdőt venni, ráadásul pezsgőfürdős kádban :) Ott pedig úgy csináltuk, hogy a barátom ölébe ültem neki háttal és a kád szélébe kapaszkodva tudtam mozogni rajta, legalább is így volt a legkényelmesebb, de benn ülve is csináltuk már szemből is, sőt, még orálisan is kielégített úgy, hogy én álltam, ő pedig ült.

Szóval amúgy is nagyon élvezzük, ezen kívül az a jó benne, hogy utána egyből ki is tudom mosni (fogamzásgátlót szedek, így belém élvez a barátom).

20/L

2011. júl. 25. 23:50
 6/8 anonim válasza:

Ahh..Zuhanyzóban még nem próbáltuk,de kádban már igen.:)

Először leöltöztettük egymást, majd simogatás csók stb.

aztán orálisan izgattuk egymást.Aztán lovagló pózban csináltuk.

Én ennyit tudok mondani.

És ha ki akarod próbálni kádban, nem ajánlatos sok vizet engedni.:D

2011. júl. 25. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Kádban jó, és ha sok idő van, akkor tök romantikus az előjáték. Hát a zuhanyzóban általában csak kapkodni van idő. Kicsit kényelmetlenebb, de tud jó lenni.

És egyetértek az előzővel... azonnal lehet mosakodni. :D

2011. júl. 26. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
brutálisan jó mindkét helyen , sőt strandon is
2011. júl. 26. 09:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!