Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kádban vagy zuhanyzóban szex?

Mi nagyon szeretjük mindkettőt. Zuhanyzóban elég gyakran csináljuk, hátulról szoktuk, mert úgy a legkényelmesebb mindkettőnknek. De úgy is csináltuk már, hogy kivette a végén és lespriccelte a hátamat, mert amúgy ágyban nem akarta ezt megtenni, hogy ne legyen oda az ágynemű, így meg kiélheti az efféle vágyait :) Általában kádban is állva szoktuk, mivel abban is zuhanyzunk (igazából az egyikőnknél zuhanyzó van, másikunknál kád, de általában csak zuhanyzásra van idő, amit mindig együtt teszünk), szóval ebben állva ugyanaz a helyzet, mint a zuhanyzónál.
Párszor már volt alkalmunk kádban rendesen fürdőt venni, ráadásul pezsgőfürdős kádban :) Ott pedig úgy csináltuk, hogy a barátom ölébe ültem neki háttal és a kád szélébe kapaszkodva tudtam mozogni rajta, legalább is így volt a legkényelmesebb, de benn ülve is csináltuk már szemből is, sőt, még orálisan is kielégített úgy, hogy én álltam, ő pedig ült.
Szóval amúgy is nagyon élvezzük, ezen kívül az a jó benne, hogy utána egyből ki is tudom mosni (fogamzásgátlót szedek, így belém élvez a barátom).
20/L
Ahh..Zuhanyzóban még nem próbáltuk,de kádban már igen.:)
Először leöltöztettük egymást, majd simogatás csók stb.
aztán orálisan izgattuk egymást.Aztán lovagló pózban csináltuk.
Én ennyit tudok mondani.
És ha ki akarod próbálni kádban, nem ajánlatos sok vizet engedni.:D

Kádban jó, és ha sok idő van, akkor tök romantikus az előjáték. Hát a zuhanyzóban általában csak kapkodni van idő. Kicsit kényelmetlenebb, de tud jó lenni.
És egyetértek az előzővel... azonnal lehet mosakodni. :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!