Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen élmény az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen élmény az egyéjszakás kaland?

Figyelt kérdés
Lány vagyok én is, 23 éves. Hosszú kapcsolaton vagyok túl, sok idő lesz, mire lelkileg túl leszek rajta,egy ideig most biztos nem szeretnék komoly kapcsolatot. A barátommal nem volt valami nagy élmény a szex, egyszer sem sikerült elmennem vele (nem ez volt a szakítás oka). Szóval érdekelne, hogy van-e olyan tényleg, hogy vonzó idegennel frenetikus éjszaka, vagy inkább kiábrándító élmény? Tapasztalatok? Leginkább lányok véleménye érdekel, de fiúkra is kíváncsi vagyok, hogy élték meg.
2011. júl. 25. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez attól is függ, hogy mennyire vagy képes ráhangolódni a dologra, de ha egy hosszú kapcsolatod volt akkor a gátlások megbéníthatnak annyira, hogy ne élvezd.
2011. júl. 25. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez változó. Igazából kinek mi az egyéjszakás, én mondjuk idegennel nem feküdnék le, de olyan volt, hogy valakit pár hónapja ismertem már, lefeküdtünk, aztán mégsem lett folytatása...

Az a baj ezekkel, hogy orgazmusod azért nem valószínű hogy lesz, hiszen nem vagytok összeszokva, és hát ha még nem is nagyon volt pasival, akkor az nem csak a pasi hibája, mert alapvetően azért neked is kéne tudnod, hogy mit hogy szeretsz és a nőnek kell rávezetnie a pasit, hogy hogy lenne jó. Szóval lehet mázlid, meg akár ki is foghatsz olyan pasit, aki benne lenne egy lazább kapcsolatban, és vele gyakorolhatnál, vagy valami.

De egyéjszakásoktól azért nagy csodát ne várj...

2011. júl. 25. 23:19
 3/10 A kérdező kommentje:
második: igazából pontosan ez érdekel, hogy miattam vagy a barátom miatt volt ilyen "langyos" dolog a szex. Próbáltam rávezetni, de nem ment, feladtam... nem tudom, mással is ugyanilyen lenne-e, mert mindketten az elsők voltunk egymásnak annak idején és hallottam már olyat hogy egy tapasztalt pasival ég és föld a különbség.
2011. júl. 25. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy bárkivel is baj lenne, de szerintem az egyéjszakás nem vezet sehova. De mindent ki kell próbálni, ezt is.

De komolyan mondom, hogy szexben nincs olyan, hogy baj lenne, onnantól kezdve, hogy a vágy megvan már csak összeszokás/figyelmesség/gyakorlat kérdése. Mondjuk az is igaz, hogy vannak olyan fiúk, akik egyszerűen nem érzik hogyan kell egy nőhöz hozzányúlni, akkor sem ha segítesz neki és van olyan, aki csak a kezedet fogja meg, de már az kész gyönyörűség... De ez sokszor inkább emberfüggő, mint tapasztalat, bár nyilván a tapasztalat sokat segít...

2011. júl. 26. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Elsősorban, hogy mennyire görcsölsz, ha az ágyban vagytok. Aztán mennyire hasonlítod össze a volt pasiddal.

Ha el tudod engedni magad és odafigyel rád a pasi, akkor klitorális orgazmusod biztosan lesz.

És persze őszinteség, mert mi pasik nem tudjuk, hogy neked mi a jó, vagy hogy hirtelen miért mondod, hogy elég volt, miközben csak annyit kéne mondanod: "állj, most feljebb/lejjebb, gyengédebben/vadabbul, stb."

Egyébként tapasztalt férfival tényleg jobb.

2011. júl. 26. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mások élménye sosem lesz a tied....próbáld ki és megtudod. Ha meg volt, írd ide milyen élmény volt, de csak 1-2-3 pasi után. 1 pasi nem pasi....
2011. júl. 26. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
idegennel nem feküdnék le. de a legjobb barátommal, plusz az ő haverjával már lefeküdtem. először jó élmény volt, utána nem mert mind a kettő belém szeretett, és nem tudtam velük mit kezdeni. azóta nem mentem/és nem is megyek bele egy éjszakás kalandba. nekem annyi elég volt belőle. 17/L
2011. júl. 26. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:

itolsó, hány partnered volt már?

egyszerre voltál a srácokal?

2011. aug. 8. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:
összesen 4 volt, és nem voltam egyszerre több fiúval.. a másik két fiúval hosszabb távon együtt voltam..:) utolsó előtti vagyok..:)
2011. szept. 15. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsó: tudtak egymásról a srácok, mármint hogy mindkettővel lefeküdtél? mit szóltak?
2011. szept. 15. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!