Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen élmény az egyéjszakás kaland?

Hát ez változó. Igazából kinek mi az egyéjszakás, én mondjuk idegennel nem feküdnék le, de olyan volt, hogy valakit pár hónapja ismertem már, lefeküdtünk, aztán mégsem lett folytatása...
Az a baj ezekkel, hogy orgazmusod azért nem valószínű hogy lesz, hiszen nem vagytok összeszokva, és hát ha még nem is nagyon volt pasival, akkor az nem csak a pasi hibája, mert alapvetően azért neked is kéne tudnod, hogy mit hogy szeretsz és a nőnek kell rávezetnie a pasit, hogy hogy lenne jó. Szóval lehet mázlid, meg akár ki is foghatsz olyan pasit, aki benne lenne egy lazább kapcsolatban, és vele gyakorolhatnál, vagy valami.
De egyéjszakásoktól azért nagy csodát ne várj...

Nincs olyan, hogy bárkivel is baj lenne, de szerintem az egyéjszakás nem vezet sehova. De mindent ki kell próbálni, ezt is.
De komolyan mondom, hogy szexben nincs olyan, hogy baj lenne, onnantól kezdve, hogy a vágy megvan már csak összeszokás/figyelmesség/gyakorlat kérdése. Mondjuk az is igaz, hogy vannak olyan fiúk, akik egyszerűen nem érzik hogyan kell egy nőhöz hozzányúlni, akkor sem ha segítesz neki és van olyan, aki csak a kezedet fogja meg, de már az kész gyönyörűség... De ez sokszor inkább emberfüggő, mint tapasztalat, bár nyilván a tapasztalat sokat segít...

Ez sok mindentől függ. Elsősorban, hogy mennyire görcsölsz, ha az ágyban vagytok. Aztán mennyire hasonlítod össze a volt pasiddal.
Ha el tudod engedni magad és odafigyel rád a pasi, akkor klitorális orgazmusod biztosan lesz.
És persze őszinteség, mert mi pasik nem tudjuk, hogy neked mi a jó, vagy hogy hirtelen miért mondod, hogy elég volt, miközben csak annyit kéne mondanod: "állj, most feljebb/lejjebb, gyengédebben/vadabbul, stb."
Egyébként tapasztalt férfival tényleg jobb.

itolsó, hány partnered volt már?
egyszerre voltál a srácokal?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!