Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tisztaban vagytok vele, hogy a talpatok milyen hihetetlenul szexi tud lenni?
Mezitlab, ahogy hason fekudtok es a fejetek folott van, vagy flip-flop papucsban, amikor kivillan minden lepesnel. Vagy amikor a labujjaitokon hintaztatjatok a cipot. Imadom... rogton odanezek, ha egy csaj nyilvanos helyen leveti a cipojet, vagy szep a laba. A felul nyitott cipot is imadom...
Ti kaptatok mar fiut azon, hogy a talpatokat nezi? Gondolkodtatok rajta, hogy valakinek ez a sok meztelen lab olyan, mintha kinn lenne mindenkinek a melle?

NEM!
Az én seggem is ilyen szexi, megnyalod?

Nem egy kis adag van bennem, mar ovodaskorom ota ilyen vagyok:D
"igen, lábfetisizmusnak hívják és rengeteg embert érint, többet mint azt hinnéd"
Nem tobbet, mint hinnem, ugyanis pontosan tudom, mennyit erint. Nekem zenelsz, Beethovennek?:D

megint te vagy az a beteg állat, aki minden másnap felteszi a lábas kérdéseit
Amúgy a lábfetisizmussal nem volna gond, amiatt vagy beteg, hogy állandóan kérdezgetsz, közben meg vered a kukit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!