Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sírok szex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírok szex után?

Figyelt kérdés
Akárhányszor szeretkezem a barátommal,majdnem mindig könnyezem utána,vagy sírok. Nem fáj,nem rossz,élvezzük mindketten,szuper vele,de olyankor elérzékenyülök.Mi lehet az oka? Normális válaszokat please.
2011. júl. 25. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Neked kellene a legjobban tudni.
2011. júl. 25. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Volt egyszer pár éve egy 42 éves barátom, aki szintén ezt csinálta, de ő sem tudta megmondani miért csinálja, de engem pár hónap után totál idegesített vele.
2011. júl. 25. 21:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok,a barátomat nem zavarja,legtöbbször nem is látja,érzékeny vagyok kicsit,tényleg. A barátonőm is mondta,hogy nála is volt ilyen,miután elélvezett,sírt. Nos,nálam is ez van.:D
2011. júl. 25. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen.

Konkrétan nem tudom, hogy miért volt.

De akkor úgy feküdtem le az akkori barátommal, hogy már nem szerettem. Vagyis nem őt szerettem, talán ezért.

2011. júl. 25. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Idegesített vele? Szép, mondhatom...

Azért szoktak ilyenkor sírni az emberek mert rengeteg boldogság hormon szabadul fel, ott vagy mellette, a lehető legközelebbi kapcsolatban... nem elérzékenyülés... egyszerűen csak nagyon boldog... én is szoktam ezzel így lenni.. de én örülök neki ha a párom is ezt csinálja, mert ebből tudom hogy a kemény férfi mögött van egy érzékeny férfi is aki nagyon szerelmes belém. :)

2011. júl. 25. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
én is szoktam néha, barátom is, de van, hogy csak fekszünk egymás mellett, megölel, és elsírom magam...ő csak örül neki, h látja mennyire odavagyok érte...
2011. júl. 25. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Párzás után minden állat szomorú.

- állítja a latin közmondás.

Úgy tűnik nem csak az állatokra igaz.

Ne keresd az okát, mert nincs. Embertől függ, hát te pont ilyen vagy.

2011. júl. 25. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem azért idegesített, mert nem csak pityergett, hanem szó szerint totálisan sírógörcsöt kapott és hangosan zokogott 42 éves pasi létére.
2011. júl. 25. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Lol 22:17 :xD
2011. júl. 25. 23:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem kéne talán 16 évesen sex elni :/ lehet
2011. júl. 26. 01:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!