Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar szexelni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni egy lány amikor megjött neki?

Figyelt kérdés
Fájdalmas? Veszélyes?
2011. júl. 25. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem higénikus, és undorító. de akarnál egy olyan lánnyal szexelni aki tocsog a vérben ha nincs benn tampon?

17/L

2011. júl. 25. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert undorító, szerintem.
2011. júl. 25. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
azért mert nőböl van nem pedig disznóbol
2011. júl. 25. 19:45
 4/12 anonim válasza:
ha erre izgulsz, inkább menj disznóvágásra :D
2011. júl. 25. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:
én már szexeltem úgy. a barátomat nem zavarta, utána letörölgettem és lefürdött. persze ez csak vagy az elején vagy a vége felé volt, mikor már kevésbé véreztem.
2011. júl. 25. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
MErt fáj, mert görcsöl, mert alapjáraton szar, hogy vérzel??
2011. júl. 25. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
2011. júl. 25. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
elég fertőzés veszélyes, és nem túl esztétikus látvány egy vérző vagina:)
2011. júl. 25. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert görcsölő hassal nem annyira vagyunk ráhangolódva a szexre, mert egy "Niagara vízesés" szerű vérzuhatag irtó kellemetlen, mert csupa vér lenne minden körülöttünk, és ráadásul könnyebben elkapunk fertőzéseket. A menstruációt nem úgy kell elkézleni, mint egy kis piros nedvességet punci környéken: ha komolyan megvan, amikor felállsz szó szerint dől belőled a vér. (Kivéve aki fogamzásgátlód szed, ott mérsékeltebb a dolog.)

Viszont: első-utolsó napon, amikor tényleg csak egy kis maszatolás van csak, simán lehet. Vagy olyat is szoktunk csinálni, amikor nagyon megvan, hogy tamponhasználat (meg persze előzetes intim törlőkendő használat) mellett engedünk az orális gyönyöröknek.

2011. júl. 25. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
undorító, azért..
2011. júl. 25. 20:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!