Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kellene egy kis segítség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene egy kis segítség nekem fiúk, szopás témában? Kicsit el vagyok bizonytalanodva.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy most összejöttem egy sráccal, de előtte 1 évig nem volt senkim, csak 1-2 keverés buliban (tehát 1 évig nem szoptam). Már lassan 3 hónapja együttvagyunk, imádom őt tényleg, minden szuper, de valamiért még nem tudtam leszopni :S Vagyis egyszer megpróbáltam kb fél percig, de nem nagyon maradt neki állva, és ezt olyan kudarcként éltem meg, hogy azóta nem próbáltam, bár lehet csak azért volt ez mert előtte 12 órát melózott.

Olyan bénán érzem magam, mintha most csinálnám életemben először, pedig eddig 3 pasinak is csináltam, abból 2 a barátom volt, és mindegyik nagyon nagyot élvezett, és én is élveztem ahogy csinálom, a végén már kifejezetten szerettem csinálni, most meg nem tudom mi van.. :((

Ebben az 1 évben "elfelejtettem" volna? Teljesen úgy érzem, nem is tudom már hogy kell hozzáfogni rendesen.

Amúgy a fiú még szűz, én már nem, és még nem feküdtünk ugye le.

Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy ha adnátok 1-2 tippet hogy csináljam, ti hogy szeretitek, előtte hogy izgassam fel nagyon, és hogy érjem el hogy minél nagyobbat élvezzen? Eléggé el vagyok kenődve most..

köszi:)

18L

(bocsi h hosszú lett)

2011. júl. 25. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
A fiú idegeskedik meg ki is volt fáradva :D csak ennyi volt a baj
2011. júl. 25. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne szopd,hanem szeretkezzetek normálisan.
2011. júl. 25. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
ezt még a lányok is kudarcként élik meg? hát ilyet...hihetetlen hogy mi minden miatt tudtok aggódni. amúgy amit első írt annyi volt a baj.
2011. júl. 25. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Tippem szerint amíg szűz addig ne szopd csak szokjon meg szal sima dugás mondjuk pózokkal , de később már biztos élvezné :D
2011. júl. 25. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Hááát....ha vetkőzöl egy kicsit akkor szerintem állvamarad neki :P nekem állvamaradna az hóddziher :D
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs két ugyan olyan ember. Mindenkinek más a kedvence. Ki kell tapasztalni hogy neki hogyan jó. Amugy nem azért lankadt és érdeklődése mert nem jó, hanem azért mert ilyenben még nem volt része és ideges, feszült volt. Amugy meg 100% hogy élvezte, mert az már önmagában egy roppant izgató dolog hogy a szádban van a szerszáma. :)
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne bánkódj, ezer meg egy oka lehet hogy akkor úgy alakult.

Legközelebb kérdezd meg, hogy megengedi-e hogy ott (és kezeddel végigsimítod) is megcsókold? Ha van kedve hozzá, hosszasan csókolgasd és mondd neki hogy mennyire szereted itt is dédelgetni és hogy most a száddal vágyol szeretgetni.

Ne érezze, hogy neki itt teljesíteni kell csak hadd élvezze a törődésed!

2011. júl. 25. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
20éves jah? igyatok pezsgőt talán jobb lesz...
2011. júl. 25. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak izgult (félt, hogy hamar elmegy, stb..)
2011. júl. 25. 19:36
 10/10 anonim válasza:
Szia ilyen esetben egy kicsit fogd kemenyebben a markodba alul,es csinalj ugy mint ha pumpalnad közben a szaddal kenyeztedheted de csak finoman ha extra finomat akarsz a golyokat ne felejtsd de az anus környeket is maszirozhatod ezt minden masodik ferfi szereti ...( tapasztalat::)(a helyesirasert ne legyetek mergesek meg tanulok magyarul)
2011. nov. 3. 19:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!