Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult már elő ilyen szex közben?
Figyelt kérdés
Mi még gumival szexelünk a párommal, és valamelyik nap éppen hátulról csináltuk és a gumi 'bennem' maradt. A párom egy "-Adod vissza"-val lerendezte, húzott másik gumit és folytattuk, de nekem nagyon kellemetlen/égő volt. Veletek volt már ilyen? Ez nagyon égő?2011. júl. 25. 18:48
11/16 anonim 

válasza:

nem fordulet elő, de nem lenne gáz
12/16 anonim 

válasza:

Történt. A srác a szép hosszú ujjaival elővarázsolta utána. Nem szabad, hogy benned maradjon, ha nem tudjátok kiszedni, menj el nőgyógyászhoz.
13/16 anonim 

válasza:

szerintem nem ciki, bár velem még nem történt ilyen..
De a barátod, irtó cukin reagálta le!!!! csókot neki érte :)
28L
14/16 RaksashaGirl 

válasza:

Heh.. Ez aranyos.. "Adod vissza!" Vicces volt.. Jót mosolyogtam rajta... :P Amúgy nem égő, velünk már egy párszor megtörtént, pl behajlósabb pózban, mikor az ölem az övében van, de én fekszek, ő ül, hasonlók.. Ezért szoktuk gyakrabban megnézni-megigazítani a gumit :)
15/16 anonim 

válasza:

Első pár hozzászólásnál azért csak lestem... ha hátulról csinálták akkor már csakis análisan lehet közösülni? Csőlátás megvan :D
Kérdező: ne érezd cikinek nincs ebben semmi, egyikőtök sem tehet róla :) megesik az ilyen, a párod pedig nagyon rendesen reagálta le, örülj hogy ilyen barátod van <3 :)
16/16 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező!
Ez előfordulhat, de ez nem "égő" senkinek sem. Van aki iszonyodik a gumi hallatán, és képtelen merevedést produkálni, így viszont fel sem lehet tenni az óvszert. Van, akinek közben megy el a kedve a mesterséges szorító érzéstől és így esik le.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!