Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Még nem szexeltem csajjal és eddig a pasik is izgattak. Most viszont kipróbáltam egy pasival és nem élveztem, sőt egyenesen szar volt. Amióta ez megtörtént csak a csajokat nézem, dumálok velük stb, és egyenesen elkezdtem undorodni a homoszexualítás gondolatától is.
2011. júl. 25. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az vagy. Én 17 évesen próbáltam sráccal és én sem élveztem, utána egy ideig a lányokra koncentráltam (mondjuk a srác nem jött be, csak úgy voltam vele, ha már itt az alkalom hajrá.) De aztán megismertem egy fiút, aki nagyon tetszett és vele élveztem is, azóta elég egyértelmű nekem, mit akarok.

19/F

2011. júl. 25. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Az a baj nagyon fiatal vagy és nemtom szerintem nem életed párjával jöttél össze csak a szokásos tini hülyeség minél előbb mindent kipróbálni. Lehet hogy a másik nem tetszett bár nem értem hogy a csókolózás és a simogatás ne jön be minek folytatjátok vagy nemtom hogy honnan nem tetszett. A másik meg lehet hogy csak kíváncsiság volt az egész.
2011. júl. 25. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Dr. Mások segít rajtad!

Nézd meg először ezt a klipet:

http://www.youtube.com/watch?v=xBaObIuhVFA

1. ha döbbent tekintettel meredsz a monitorra és nem akarod elhinni hogy, ilyesmi létezik, hetero vagy!

2. ha álló pénisszel, fokozott érdeklődéssel nézed végig majd rákattintasz a replay gombra, abban az esetben sajnálattal kell közölnöm veled hogy atom búza vagy!

Dr. Mákos voltam , remélem tudtam segíteni

2011. júl. 25. 22:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem nagyon volt guztusom vvégignézni úgyhogy gondolom ez jó jel
2011. júl. 25. 22:11
 15/19 anonim ***** válasza:
mákosbab, én se tudtam végig nézni pedig én biztosan meleg vagyok:) csak én a férfiakat szeretem, nem a szakállas nőket:)
2011. júl. 25. 22:12
 16/19 anonim válasza:
ŐŐ nézd sztem te nem meleg vagy hanem undorító a normális ember még véletlen sem gondol ilyenre és csinál ilyet !!
2011. júl. 26. 00:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is meleg vagyok és kicsit undorodtam tőle.

Na aki férfi létére erre gerjed az meleg!

http://www.youtube.com/watch?v=FqlY03wp7b4

2011. júl. 26. 01:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor jó mert erre sem gerjedtem.
2011. júl. 26. 12:08
 19/19 anonim válasza:
100% BU*i vagy
2011. júl. 28. 14:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!