Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mit szóltok hozzá, ha a pasitoknak szőrös a mellkasa?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön, de még nem volt ilyen szőőőrös pasim... póló nélkül még nem láttam, de úgy is látni, hogy szőőőrös... el sem tudom képzelni, milyen lehet ruha nélkül ráfeküdni egy szőőőrös mellkasra.. L/19
2011. júl. 25. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
hát az enyémnek a mellkasa közepén van egy kis szőr, de annyira erotikus látvány, hogy úristen ^^
2011. júl. 25. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön,mondjuk előre én is féltem milyen lesz...de már nemszámít,söt kifejezetten tetszik
2011. júl. 25. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon élvezem, nyugi jó lesz. 23/N
2011. júl. 25. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Még férfiasabbnak érzed tőle. Imádom a szőrös férfiakat. Csupasz mellkasút nem is tudnék kívánni sem :S
2011. júl. 25. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak nagyon szőrös a mellkasa és imádom :):)
2011. júl. 25. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak is szőrös középen 1 picit a mellkasa de elképeztően írtó szexi :D
2011. júl. 25. 18:30
 7/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tulajdonképpen 19 évesen Te is inkább férfira vágysz, mint csupasz fiúkára :)
2011. júl. 25. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:
ahh szőr engem nagyon tud izgatni :)
2011. júl. 25. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
az én barátomé egyáltalán nem szőrös, de én nem élvezem a szőrt
2011. júl. 26. 09:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!