Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom akkor hogy amikor a barátom ujjaz akkor az után vagy közbe vérzik a punim? De nem menstruálok közbe vagy bármi. Lehet attól hogy több ujjal ujjaz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 17:20
1/9 anonim 

válasza:

lehet attól hogy 14 évesen a barátod ujjainak a saját seggében lenne a helye..
2/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Esetleg megmondhatod a barátodnak hogy néha azért levághatná a körmét!
3/9 anonim 

válasza:

elszakad a szűzhártyád...-.-""" vagy megkarmol..
bírom hogy olyanok szexelnek, meg pettingelnek, akiknek öléggé hiányos az ismeretük.
4/9 anonim 

válasza:

1: Nagy a karma és belülről szétszabdal
2: A pasi éppen Chuck Norris
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves beerpongchamp.. :-) szerintem a te pofádba kéne faszt tömni :-) és vagyunk elég rég óta együtt ahozz hogy megujazzon..:-) és nem is szakadhatod el a szűzhártyám mert már nem vagyok szűz.. szval akkor megkarmolt és se gondoltam volna másra csak gondolom megkérdezem.. és amugy meg leszarom h te birod hogy olyanok szexelnek meg pettingelnek akik elégé hiányosak..erre meg a faszomse kiváncsi hidd el elégé tudok dolgokat..:-)
2011. júl. 25. 21:25
6/9 anonim 

válasza:

Tudsz persze,leszólni azt aki érettebb gondolkodású mint te!
7/9 A kérdező kommentje:
te már csaak tudod..:-)
2011. júl. 26. 14:01
8/9 anonim 

válasza:

hiszem el "elégé tudsz dolgokat" akkor minek teszel föl ilyen nyilvánvaló kérdést?
9/9 anonim 

válasza:

de nagy lett valakinek a szája(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!