Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó-e ha a baratom azt mondta, h jöhet neki akárki ( akármilyen r. banc, fotomodell), neki én leszek a tökéletes, mert a barátnője vagyok?
Figyelt kérdés
ezek szerint nem jövök be neki, csak beéri vmiféle pótlékkal?2011. júl. 25. 16:59
1/20 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy bárki felkeresheti, ő csak téged szeret, csak veled szeretne lenni.
2/20 anonim válasza:
Hát ez 2 ok is lehet
1: Csak pótlék vagy tényleg mert nincs más.
2: Szeret téged és te valamiért féltékeny vagy és csak be akarja bizonyítani egy mondatban hogy ő tényleg szeret téged. :D.
3/20 A kérdező kommentje:
:)
de azt honnan tudjam, h pótlék vagyok-e?
2011. júl. 25. 17:03
4/20 anonim válasza:
azt jelenti amit leírt az első válaszoló.
számára te vagy a tökéletes.
5/20 anonim válasza:
Adtál neki olyan jeleket hogy te féltékeny vagy valamelyik más nőre ?
6/20 A kérdező kommentje:
nem adtam ilyen jeleket, csak tudja h nem vagyok megelégedve magammal, ő meg nem tudja megérteni h miért.. ennek van jelentősége? mármint h adtam-e jeleket? hát, talán volt 1 lány, de nem hisztiztem vagy ilyesmi, csak mondtam neki..
2011. júl. 25. 17:08
7/20 anonim válasza:
Ajjaj, lassan majd egy szimpla "szeretlek" mögött is hátsószándékot fogtok ti nők keresni:D
8/20 A kérdező kommentje:
iiigen, tudom h nagyon komplikaltak vagyunk :DD de segitsetek légysziii..
2011. júl. 25. 17:24
9/20 anonim válasza:
Arra próbáltam célozni, hogy nincs mit ezen ragozni. A leírtak alapján arra gondolt, hogy nagyon szeret téged és nem érdeklik őt más nők. Istenem, ha egyszer valaki ír egy használati útmutatót a nőkhöz, tuti Nobel-díjat fog kapni:P
10/20 anonim válasza:
Gondold át az egészet.Ha csak pótlék lennél azt próbálná veled éreztetni,elmondaná neked?NEM!
Ergó logikus,hogy ezzel azt akarta kifejezni h számára te vagy a tökéletes,az egyetlen.
Valami szépet és megkapót akart mondani de a női agy újra beindult és kombinált.Ennél veszélyesebb dolog nincs mint egy túlhevített női agy :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!