Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Léccii mi lehet velem mostanában?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léccii mi lehet velem mostanában?

Figyelt kérdés
nem tom mi van velem mostanában. lány létemre ha megyek az utcán, mindig fennakad a szemem a többi lány mellén meg a fenekén. megbolondulok tőlük. pedig barátom is van akit szeretek nagyon, sexelni is szoktunk (nem is keveset :$$) de egyszerűen annyira vonzanak a nők is. mitől van ez? :SSSS
2011. júl. 25. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Rád is hat a média (végbél)szele.
2011. júl. 25. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi, hormonok, előfordul. Majd elmúlik.
 3/6 anonim ***** válasza:
9%

próbáld ki 1 nővel és megtudod :D

de készits videót látni szeretném ! :P

XD

4/6 anonim ***** válasza:
Amíg szex közben nem más nőre gondolsz addig jó :D
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Néha azért nézek oda, mert szeretném, ha az enyém is olyan lenne, mint azé a másiké. Néha meg azért, mert egyszerűen méshova nem tudok nézni, ha egyszer kipakolta magát, akaratlanul is odatéved a tekintetem. De nehogy már olyat trippelj be magadnak, hogy leszbikus vagy! Nekem is van barátom, soha nem kívátam lánnyal, olyan gondolatom volt már, hogy vajon milyen lehet ha egy lány megcsókol, de ez olyan gondolat volt csak, agytripp. Az agy néha nagyon jókat tud szórakozni az emberrel, ne hagyd hogy ezek a buta gondolatok eluralkodjanak rajtad. Mert még olyan is előfordul, hogy valaki betrippeli magának, hogy homokos, vagy leszbikus, pedig nem is az. Csak hagyd ezeket a gondolatokat, ne rágódj rajta, minél többet agyalsz rajta, hogy baj van-e veled, annál jobban ugy fogod érezni, hogy igen.
2011. júl. 25. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

veled az a baj, hogy nagyzolsz.

eltúlzod a dolgokat és a sztorikba olyan dolgokat mondasz amik nem igazak. szerintem kb 15 éves lehetsz max. a fenti piros szöveg rád (is) vonatkozik.

amúgy meg ha nálad idősebb nőket "csodálsz" az utcán az nem baj.

2011. júl. 25. 17:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!