Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy mostanába hamar el élvezek? :S
Figyelt kérdés
régen bírtam a nőkkel akár órákig is.mostmeg nmtudom elkezdem velük bekapjál és 5 perc alatt végem is:Sszerintetek mit tegyek?mert ezen változtatni kéne sűrgősen xd. 25F2011. júl. 25. 16:52
1/13 anonim válasza:
Verd picit gyakrabban, akkor nem lesz annyi anyag, bár nem is fog olyan könnyen felállni.
2/13 anonim válasza:
HA megint bekapja mond neki : NE ROSSZ LÁNY KÖPÖD KI BASZOD és fogadjunk bármeddig ki bírod :D
3/13 A kérdező kommentje:
xdháháháhá:D de akkoris vmi mást kéne kitalálnom.hát épp ez a baj.h sűrűn vertem és hozzá szoktam h 5 perc alatt xdértitekxd
2011. júl. 25. 16:59
4/13 anonim válasza:
gyakorolj wczes kozben pisa megalitod pisa megallitod hidd el egy ido mulva jobb lesz:)csak probald ki:D
5/13 A kérdező kommentje:
ok köszi ez hatásosnak hangzik:D
2011. júl. 27. 22:57
6/13 anonim válasza:
Ha mondjuk fél órát szánnál a magánakcióra, már attól is javulna a helyzet. Az öt perc nyilván reflexszé vált...
7/13 A kérdező kommentje:
igen rájöttem h ez volt abaj de már rászokott a szervezetem:S
2011. júl. 27. 23:00
8/13 anonim válasza:
Igen, a wc-s gyakorlat a PC izmok erősítése miatt kell. Olvass utána, vannak még rá gyakorlatok. Nekem már megy elég hosszú ideig visszatartani, de utána valamiért csak jön...:D
9/13 anonim válasza:
Ne csináld ezt a pisa megállítod pisa baromságot, mert ebből lehetnek urológiai gondjaid. Nem tesz jót ha visszatartod.
10/13 A kérdező kommentje:
xd akkor döntsétek már elxd am ink vissza tartom mint hogy beégjek a mostani fullok nők elött:D:Dxd rá ül azt már szálhat leeee ez nem nekem való xd
2011. júl. 27. 23:04
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!