Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzás gátló tablettára lehet alkoholt fogyasztani?
Egyesek azt mondják igen, mások nem ajánlják, a nőgyógyászom szerint nincs összefüggés, vagyis lehet, de mondta már nekem orvos azt is, hogy nem szabad -.-
Akkor, most tulajdonképpen, kinek higgyek?
1. A tabi cukorszerű bevonata megakadályozza, hogy a gyomorsav feloldja azt, így a belekbe jutva szívódik fel, egészen addig sérthetetlen - ha a sav nem bír vele, akkor az alkohol sem
2. Ha annyit iszol, hogy kihányod a tabit, akkor nyilván nem hatásos, ezért nem ajánlott max...
Ha ez tényleg igaz, akkor nyugodtan ihatok alkoholt :)
Nem értem, hogy miért mondott egy csomó embert mást, ráadásul egy orvos is pont annak az ellenkezőjét, amit egy másik hozzáértő orvos.
Nyugi, nem szoktam hányásik inni, csak keveset szoktam.
A kérdést meg azért tettem fel, mert a leírásban ( betegtájékoztatóba ), sehol nincs róla szó és nem tudtam eldönteni, meg nehéz eldönteni, ha mindenki mást mond.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!