Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogyan tudnék összejönni vkivel?
Én pont a nagy melleket utálom, főleg egy vékony lánynál számomra kifejezetten taszító tud lenne a nagy mell, mindenki próbálja már úgy elfogadni magát amilyen, mert ha nem, azzal csak saját magad ellen fordulsz, hidd el, jó tudom hogy néha sokkal könnyebb mondani valamit, mint teljesíteni, de ha megsikerül értened hogy ezzel csak magadnak ártasz, talán segíteni fog valamit.
21/f
A pasik kb fele nem szereti a nagymellű csajokat, köztük én sem. Inkább legyen kicsi de formás. Amúgy ezt csak bemeséled magadnak hogy ezen sok múlik egy kapcsolatba, mert ez az egyik legapróbb részlet (kivéve ha térdedig lóg a melled :)
27/F
Mondogasd a tükörbe hogy "Szép vagyok és szexi" napi 300x és egy idő után elhiszi a tudatalattid, nem vicc!!! Csak higgy is benne és határozottan mond, viszonylag hangosan!
F17
ja és amúgy NE TÖMD A MELLTARTÓDAT!
ha valakinek kisfarka van az sem tömi ki a gatyáját....
aztán eljutsz a szexig a pasiddal, leveszed a melltartót és nem az lesz amit "vár".
inkább utáljanak azért amilyen vagyok, mint hogy szeressenek azért amilyen nem vagyok...
valahogy így van azt hiszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!