Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Így hogyan tudnék összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogyan tudnék összejönni vkivel?

Figyelt kérdés
178 cm magas 57kg modellalkatú 16 éves lány vagyok. De van egy problémám hogy nem tudok "belebonyolodni" egy kapcsolatba mert nemtudom elfogadna 100% osan a külsőmet. Nem vagyok megelégedve a mellem méretével ezért tömöm a melltartóimat de alapvetőleg sincsen kis mellem de én nagyobbakat szeretnék. Ezért félek összejönni bárkivel is hogyha eljutunk a szexig pl. vagy hogy csalódna...
2011. júl. 25. 15:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én pont a nagy melleket utálom, főleg egy vékony lánynál számomra kifejezetten taszító tud lenne a nagy mell, mindenki próbálja már úgy elfogadni magát amilyen, mert ha nem, azzal csak saját magad ellen fordulsz, hidd el, jó tudom hogy néha sokkal könnyebb mondani valamit, mint teljesíteni, de ha megsikerül értened hogy ezzel csak magadnak ártasz, talán segíteni fog valamit.

21/f

2011. júl. 25. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem is volt hasonló problémám, de megkerestem egy szexuálpszichológust, ő segített! azóta minden rendben! :)) ha írsz nekem priviben, elküldöm az elérhetőségét!
2011. júl. 25. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem az kínosabb ha leveszi a melltartódat és kiderül hogy fele akkora a melled, mintha a kezdetektől tudja mire kell számítania....egyébként én még soha nem hallottam olyat hogy a pasi azért dobta a barátnőjét mert kicsi a melle :)
2011. júl. 25. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:
gyere cica, én majd megcsinállak, attól majd megjön az önbizalmad :PPP
2011. júl. 25. 18:24
 15/17 anonim válasza:

A pasik kb fele nem szereti a nagymellű csajokat, köztük én sem. Inkább legyen kicsi de formás. Amúgy ezt csak bemeséled magadnak hogy ezen sok múlik egy kapcsolatba, mert ez az egyik legapróbb részlet (kivéve ha térdedig lóg a melled :)

27/F

2011. júl. 25. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Mondogasd a tükörbe hogy "Szép vagyok és szexi" napi 300x és egy idő után elhiszi a tudatalattid, nem vicc!!! Csak higgy is benne és határozottan mond, viszonylag hangosan!

F17

2011. júl. 26. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:

ja és amúgy NE TÖMD A MELLTARTÓDAT!

ha valakinek kisfarka van az sem tömi ki a gatyáját....

aztán eljutsz a szexig a pasiddal, leveszed a melltartót és nem az lesz amit "vár".

inkább utáljanak azért amilyen vagyok, mint hogy szeressenek azért amilyen nem vagyok...

valahogy így van azt hiszem :D

2011. júl. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!