Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pöttyös pénisz. Mitől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pöttyös pénisz. Mitől?

Figyelt kérdés

A párom fitymaféke megsérült (kicsit megszakadt. Szokott hasonló baleset történni nálunk sajnos). Ez még viszonylag oké lenne, de másnapra rá apró kis pöttyök jelentkeztek a makkon. Nem láttam sajnos őket, mert sötét volt és másnap hajnalban indult is melózni. Szóval nem tudtuk megvizsgálni őket rendesen. A nyelvvel ki lehtett őket "tapintani".

Ernyedt állapotban viszont nem igazán érződtek a péniszén.....

Volt már valakinek hasonló tünete? Mitől lehet ez? Gomba vagy kiütés vagy micsoda ez egyáltalán?

2011. júl. 25. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy csak a rossz tisztálkodás miatt van vagy túl sok élvezés után ott marad a sperma a makk alján, ráhúzod a fitymát és ha nincs rendesen mosva akkor kis pöttyök keletkeznek, amik általában rossz szagot is tudnak generálni
2011. júl. 25. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Valamilyen nemi betegség. Pontosan nem tudom, mi, de egyszer elkaptam egy nyilvános mosdóban ilyesmit, és megfertőztem a páromat is. Hasonlóképpen nézett ki.. kicsit sem volt gáz:S Mindketten kaptunk tablettát, amitől elmúlt.
2011. júl. 25. 15:25
 3/9 anonim válasza:
Azért mert pöttyös az igazi.
2011. júl. 25. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyesmi ? :P

[link]

2011. júl. 25. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem olyan mint a képen. Nem ott a "peremen" vannak a pöttyök, hanem fent a pénisz tetején.
2011. júl. 25. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor ilyen ?

[link]

2011. júl. 25. 15:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Világosban nem néztük meg mert nem volt rá idő, de nem hiszem hogy ilyen.
2011. júl. 25. 18:10
 8/9 anonim válasza:
miért mik azok a pöttyök a képen?
2011. szept. 16. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
fordyce mirigyek,zsirmirigy vagy mi
2011. szept. 17. 10:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!