Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted idióta vagyok?
Figyelt kérdés
Hali! Lefeküdtem egy 24 éves lánnyal, aki gyogyot használ, és akinek elvben két partnere volt, akik előtte nem sokat szexeltek vele, plusz egy egyéjszakás kalandja. Miután lefeküdtem vele, rámjött valami iszonyatos para a nemi betegségektől, különösen az Aidstől. Annyira beparáztam, hogy képes lennék életem végéig nem k*rni, csak ne dögöljek meg ilyen módon. Max. a szűz lányok ott vannak, mert ez a lány is hazudott nekem, és szerintem több partnere volt, mint amiről beszámol. Így meg a számok törvénye alapján előbb-utóbb besz*pok valamit. Mennyi az esélye az Aids-nek? Ettől nem kell annyira parázni?
Az hogy két partnere volt nem jelent semmit! de ha ennyire zavar menj orvoshoz :)
2011. júl. 25. 15:11
3/13 anonim válasza:
Menj el orvoshoz kivizsgáltatni magad, de bármennyire is hihetetlen ezért találták ki a kotont. A nemi betegségekre. Használd.
2011. júl. 25. 15:12
4/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez nevetséges!
Ha ennyire parázol, talán használni kéne gumit, nem? Persze a pillanat hevében minek is jusson eszedbe.
"mert ez a lány is hazudott nekem, és szerintem több partnere volt, mint amiről beszámol."
- te már kijelented, hogy hazudott, holott csak szerinted nem mondott igazat. Amúgy is, tök mindegy, hogy eggyel vagy százzal volt együtt, ha annak az egynek baja volt. -.-
2011. júl. 25. 15:12
5/13 anonim válasza:
Használj gumit, ne kefélj össze-vissza, menj el orvoshoz, csak olyannal kefélj, akit ismersz és megbízol benne, ne egyéjszakás kalandokat keress.
Amúgy igen, idióta vagy, csakhogy megnyugodj, és hogy egyetértsek veled.
2011. júl. 25. 15:13
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg kankót kaptál, és szerintem a lányt is teherbe ejtetted.
2011. júl. 25. 15:15
7/13 anonim válasza:
nem hiszem h gond lenne.. de máskor hasznalj gumit, vagy ismerkedj meg jobban a csajjal, és deritsd ki valahogy h mégis mi h merre volt..
2011. júl. 25. 15:16
8/13 anonim válasza:
Tudod, ha lefeküdtél egy lánnyal aki eddig csak három pasival feküdt le és azok a pasik is csak három lánnyal feküdtek le előtte akik megint csak három másik pasival voltak akkor előbb-utóbb szép nagy számot fogsz kapni arról, hogy hány embertől is kaphattál el valamit.
2011. júl. 25. 15:50
9/13 anonim válasza:
Amúgy magyarországon összesen 1200 regisztrált HIV fertőzött van (tudom persze van még legalább kétszer ennyi aki nincs regisztrálva), de én az AIDS-től nem félnék ennyire, jóval több sűrűbben előforduló nemibetegség azonban simán becsúszhat.
2011. júl. 25. 15:52
10/13 Dottorre válasza:
Szerintem nem kell félni ennyire, ez már Hyppohonderség.
Egyébként az AIDS teszt azt hiszem ingyenes, és jópár helyen lehet csináltatni. Ha meg ennyire félsz tőle, akkor húzz gumit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!