Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srác vagyok lányra is fiura is vágyom? Nagy gáz!
Tudod aki valóban 100%-ig heteroszexuális, az nem azért az, mert erkölcsileg, a társadalmi nyomásra "így tartja helyesnek", hanem mert a szexuális ösztönei csak az ellenkező nem felé ébresztenek benne vágyat.
Valamint egy hetero nem képzeleg az azonos neművel való szexről.
Szerintem újra kell gondolnod a szexuális irányultságodat.
értem én! biszex.- nemakarok lenni,
majd elmulik fiukat nemfogok kivánni? ,REMÉLEM !
szex. irányultságom ujragondolva -lányokkal és kész.
még a gondolataimbol is törölve a fiuk ,akaraterő.
A szexuális irányultság az a nemi irányultság, amit ösztönödtől vezérelve érzel, és nem az, amit magadra akarsz kényszeríteni akaraterővel.
Szerintem te biszexuális vagy, csak magadnak sem mered még bevallani.
Tudod a környezetem normális ,rendes embernek tart,a feleségemet is szeretném szeretni,ennyit énis megkell tennem.köszönöm a priv. válaszokat is,
Barátsággal...
Van már feleséged?
Amúgy egy biszexuális, sőt egy homoszexuális is lehet rendes, normális ember.
Figyelj, akár hogy is akarod, ez a dolog nem elhatározás kérdése. Vannak dolgok, amire nem vagy hatással. Hiába is határoznád el, hogy megváltoztatod a bőrszíned vagy a testmagasságod, nem menne. A nemi identitásod is ilyen dolog.
(OK, van olajfesték is és ha levágod a lábad, akkor megváltozik a magasságod, de érted... :) Máshogy meg nem lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!