Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srác vagyok lányra is fiura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác vagyok lányra is fiura is vágyom? Nagy gáz!

Figyelt kérdés
Űdv. Mindenkinek, véleményetekre vagyok kiváncsi szerintetek? 25-éves srác vagyok, hetero. , lányokat szeretem, igytartom helyesnek, élet rendje, családot is szeretnék majd, de simán elképzelem, akár szeretkeznék pasival is, ez nagy gáz gondolom igen, elmulik vagy zavarodott vagyok, lehet csak hármasban, négyesben is csináljam. Más is van igy? Kösz.
2011. júl. 25. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kis ellentmondást véltem felfedezni az írásodban.
2011. júl. 25. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Tudod aki valóban 100%-ig heteroszexuális, az nem azért az, mert erkölcsileg, a társadalmi nyomásra "így tartja helyesnek", hanem mert a szexuális ösztönei csak az ellenkező nem felé ébresztenek benne vágyat.

Valamint egy hetero nem képzeleg az azonos neművel való szexről.

Szerintem újra kell gondolnod a szexuális irányultságodat.

2011. júl. 25. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
B#zi vagy, nincs mit ezen kitárgyalni.
2011. júl. 25. 15:18
 4/12 A kérdező kommentje:

értem én! biszex.- nemakarok lenni,

majd elmulik fiukat nemfogok kivánni? ,REMÉLEM !

2011. júl. 25. 15:18
 5/12 A kérdező kommentje:

szex. irányultságom ujragondolva -lányokkal és kész.

még a gondolataimbol is törölve a fiuk ,akaraterő.

2011. júl. 25. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:

A szexuális irányultság az a nemi irányultság, amit ösztönödtől vezérelve érzel, és nem az, amit magadra akarsz kényszeríteni akaraterővel.

Szerintem te biszexuális vagy, csak magadnak sem mered még bevallani.

2011. júl. 25. 15:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Tudod a környezetem normális ,rendes embernek tart,a feleségemet is szeretném szeretni,ennyit énis megkell tennem.köszönöm a priv. válaszokat is,

Barátsággal...

2011. júl. 25. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Van már feleséged?

Amúgy egy biszexuális, sőt egy homoszexuális is lehet rendes, normális ember.

2011. júl. 25. 15:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Feleségem még nincs de remélem hogy egy lánynak majd elmesélem ezt és ő megérti,nem tartom nemnormális embereknek a "másokat" - mindenkit tudok tisztelni csak magammal szemben nemnormális .
2011. júl. 25. 15:58
 10/12 kovpet ***** válasza:

Figyelj, akár hogy is akarod, ez a dolog nem elhatározás kérdése. Vannak dolgok, amire nem vagy hatással. Hiába is határoznád el, hogy megváltoztatod a bőrszíned vagy a testmagasságod, nem menne. A nemi identitásod is ilyen dolog.

(OK, van olajfesték is és ha levágod a lábad, akkor megváltozik a magasságod, de érted... :) Máshogy meg nem lehet.)

2011. júl. 25. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!