Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Cikinek tartjátok, ha biciklinadrágon keresztül kidudorodik a férfiak pénisze, vagy éppen izgatónak?
Rendszeresen kerékpározom, de a nadrággal nem vagyok kibékülve... Mit lehet tenni ez ellen? Vagy inkább ne foglalkozzak vele?
Háh, öcsém, csak most láttam a képet. Na ne szivassál már minket!
Poénnak jó volt, de most már csitítsd le szépen.
Ne haragudj, de ha te is így nézel ki biciklis nadrágban, akkor nem kéne így az utcára menned, valamit csináljál magaddal. (Ne vágd le azért:), de keressél másik nadrágot, amiben kulturáltan nézel ki.)
Ez nem izgató az utcán, hanem visszataszító. Nem mellesleg közterületen gyerekek is vannak, nem hiszem, hogy ezt kéne nézegetniük.
Megneztem a kepet es hirtelen ez az egy szo bukott ki belolem:
"aztarohadtk*rva" :D:D
Ilyet meg nem lattam, meg az is megfordult a fejemben, hogy kamu a kep... epphogy csak az erezet nem rajzolodik ki!
Mindenesetre a srac a kepen nem hive a finom, erzeki sejtetesnek, o nem arul zsakbamacskat, hadd lassa mindenki, ami ott kozepen van...:D:D
Ha tenyleg neked is igy all a nadrag, akkor drasztikus ruhatarujitast javaslok, mert azert ez jocskan tullepi a farokdomborulat kiemelesenek egeszseges hatarait...:D
Ha véletlenül az utcán így esne egy idegen pasasra a pillantásom, akkor ezt nem izgatónak találnám, hanem igyekeznék jó gyorsan minél távolabb kerülni tőle.
Az ennyire sokat mutató dolgok a párodnak valóak a hálószobába, nem idegen emberek tekintetének.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!