Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogy 9 hónap után sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy 9 hónap után sem szeretném orálisan kielégíteni a barátom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan ember, aki bármit bevállal, ezért kicsit prűdnek érzem magam...

Kérlek benneteket, ne figurázzatok ki, komolyan kérdezem.

2011. júl. 25. 14:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ha a barátodnak nem annyira fontos,akkor ha igazán szeret meg fogja érteni
2011. júl. 25. 14:29
 2/19 anonim ***** válasza:
nem baj, mindenki azt csinal amit akar..
2011. júl. 25. 14:31
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem baj, de azért én ha szeretnék valakit megtennék sokmindent hogy örömet okozzak neki.Hogy lehet undorodni valaki nemi szervétől ha szereted az illetőt...
2011. júl. 25. 14:32
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem szeretnéd, semmi áron... "Ha szereted, megteszed neki"-van egy ilyen válasz is...

Ha a barátod szeret, megért, egy kapcsolat nem ezen múlik. Ám próbáld meg eröltetni,de ne annyira erőszakosan, nehogy rosszul érezd magad... Sokan szeretik, ha orálisan elégítik ki őket, de vannak, akik ezt megalázásnak érzik. Addig nincs baj, amíg a barátod nem meg el más nőhöz ezért...

2011. júl. 25. 14:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem zavarna, ha 9 hónap után is undorodna tőlem a barátnőm.
2011. júl. 25. 14:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Van neki konkrét oka, hogy nem szeretnéd? Undorodsz vagy csak nem kívánod?
2011. júl. 25. 14:34
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
prűd is vagy és konzervatív, amúgy meg a barátod véleménye számít, nem a mienk
2011. júl. 25. 14:36
 8/19 anonim ***** válasza:
próbáld ki, gyakorold, aztán majd megszokod.
2011. júl. 25. 14:37
 9/19 A kérdező kommentje:
A barátomnak nincs ellenvetése, nem is undorodom tőle, semmi ilyesmi... Csak mivel kiskoromban volt pár olyan élményem, ami befolyásol, ezért nem nagyon tudom lekűzdeni... Ő is tud róluk... Csak kicsit kínosnak érzem, hogy ilyen konzervatív vagyok... Pedig nagyon igyekszem.
2011. júl. 25. 14:40
 10/19 anonim ***** válasza:
Ezesetben tényleg ne erőltesd. Próbáld meg megbeszélni vele a problémáidat. Ha nem működik, menj el pszichológushoz, ő majd segíthet ezeket a dolgokat megérteni, a feldolgozásukban is segít.
2011. júl. 25. 14:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!