Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorban (értsd kb.3 éves kortól) a fül puszilgatása, orral való érintés és szájjal való bekapása esetleg nyálazása szülői oldalról szexuális zaklatásnak minősülhet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 13:39
1/9 anonim válasza:
barom! az a szeretet kimutatásának minősül
2/9 Cicuskaaa123 válasza:
Dehogyis.. Tök aranyos... :D
4/9 A kérdező kommentje:
Értem!
És ha ezt folyamatosan csinálja a szülő akár felnőtt korig (20) ?
2011. júl. 25. 14:07
5/9 anonim válasza:
Szerintem csak szeretedből csinálja:) De ha téged ez zavar vagy félreérted akk beszélj vele!:)
6/9 anonim válasza:
Szeretetből csinálja. Ha zavar, beszéld meg vele, de úgy, h ne bántódjon meg. :)
7/9 anonim válasza:
Nekem a fenekemre csap és fogdos.(anya) Engem zavart megmondtam neki hogy megverem ha mégegyszer hozzámnyúl. 20/L
8/9 anonim válasza:
Pfff, szerintem a 20 év az már durva!!! 3 évesnél megértem, az normális, de a 20... De ez csak az én véleményem, nem voltam még hasonló helyzetben...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszát!
Engem amúgy kifejezetten zavar és ideges leszek tőle, szerintem az egy intim terület.
2011. júl. 25. 15:11
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!