Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kívánom, hogy megőrülök a fájdalomtól? (lennt)
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel egyszer történt egy két dolog, le nem feküdtünk, viszont szoksor összefutunk, mert én abban a házban dolgozom, ahol ö lakik. Azóta semmi nem történt, mert ő azt mondta, hogy nem akar semmi komolyat. Viszont én napról napra jobban szeretem, és kívánom, de már annyira, hogyha meglátom, beleőrülök a fájdalomba, hogy nem kaphatom meg. Mit csináljak? Hogyan csábítsam el, akár csak egyszer, hogy lefeküdjön velem?2011. júl. 25. 13:29
2/4 A kérdező kommentje:
20, ö pedig 28
2011. júl. 25. 13:32
3/4 anonim válasza:
Nem érdemes senki után futni, ha nem akar veled komolyan együtt lenni.
Én biztos nem feküdnék le valakivel ,,akár csak egyszer", szerintem többet érek annál, hogy valaki után szaladjak és meg..jon és továbbálljon.
Keress mást.
4/4 anonim válasza:
küldj neki pucér képet,tuti lefekszik veled,ha már a tested jó :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!