Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami bajom? Egymás után többször.
Figyelt kérdés
Egymás után többször kiverem magamnak. Kb. 10 mp telik el a kettő között. Az előző adag ilyenkor felhabzik. Az elsőt jobban elhúzom. Ebből lehet valami bajom?
F/13
2011. júl. 25. 13:25
1/10 anonim válasza:
Nem Lessz semmi bajod régen én is csináltam
2/10 anonim válasza:
csak annyi, hogy elfogy, mire igazából kelleni fog ... :-P
3/10 anonim válasza:
ennyire kanos vagy? vegyél egy guminőt!
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vehetek, nincs saját szobám, igazából csak akkor csinálom, amikor egyedül vagyok, vagy ha szüleim alszanak.
2011. júl. 25. 13:37
6/10 anonim válasza:
Tanulj az első hozzászóló hibájából. Nézd meg, annyit verte a farkát, hogy elfelejtette megtanulni hogy a LESZ az egy 'sz'.
7/10 A kérdező kommentje:
Tanulok rendesen, átlagom 4,5 fölötti. Szabadidőmben csinálom, amikor nincs más dolgom, és egyedül vagyok.
Valami más ötlet? :D
2011. júl. 25. 13:44
8/10 anonim válasza:
Más ötlet nincs, ha idősebb lennél mondanám, h csináld csajjal, de így nem mondom. Verd ki ahányszor jól esik, nem lesz tőle semmi bajod, csak örömet szerzel magadnak, ami jó dolog. :)
9/10 anonim válasza:
amugy szerintem akkor is lehet ha otthon vannak, fürdés közben :)
10/10 A kérdező kommentje:
Fürdés közben azért nem jó, mert nem hangszigetelt a ház, és hallom ahogy mászkálnak... :D
2011. júl. 25. 21:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!