Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha herpeszes kuksit szopogatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha herpeszes kuksit szopogatok azt elkaphatom?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jesz
2011. júl. 25. 13:03
 2/9 napietus ***** válasza:
az egy másfajta herpeszvírus, tehát nem valószínű, hogy az ajkadon jön ki, de egyébként igen, sőt, biztos, hogy hordozni fogod. hagy Rajtad kijön-e valamilyen tünet, az nem biztos.
2011. júl. 25. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szájról nemiszervre el lehet kapni, feltételezem, fordítva is. Ugyanaz a vírus okozza, én úgy tudom
2011. júl. 25. 13:04
 4/9 napietus ***** válasza:
100%
én úgy tudtam, hogy ugyanannak a vírusnak más variánsa, de ez mindegy is :) elkaphatod, ez a lényeg.
2011. júl. 25. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
fújjj:P majdnem idehánytam az ebédet:O
2011. júl. 25. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Neked van hozzá gusztusod?

[link]

2011. júl. 25. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a képet kedves utolsó!!

Sült oldalast félig emészett formába az azstal alá pakoltam!(Y)

2011. júl. 25. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Elkaphatod, de nem biztos, h lesz is tüneted...az is lehet már rég fertőzött vagy te is... szájherpesze kb. minden második embernek van...mégis csókolóznak az emberek... de azért olyankor ne szopogasd mikor épp látható jelei vannak...
2011. júl. 25. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
a herpesz az ember majom harapásból is elkaphatja , az a herpesz ami a szádon van az bé típusú az ami a kedve előttem levő emberke mutatott az az á típusú ez a majmos verzió ez nemi úton terjedő betegség kellemetlen velejárója lehet a halál...
2011. júl. 25. 20:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!