Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha herpeszes kuksit szopogatok azt elkaphatom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 13:00
2/9 napietus válasza:
az egy másfajta herpeszvírus, tehát nem valószínű, hogy az ajkadon jön ki, de egyébként igen, sőt, biztos, hogy hordozni fogod. hagy Rajtad kijön-e valamilyen tünet, az nem biztos.
3/9 anonim válasza:
szájról nemiszervre el lehet kapni, feltételezem, fordítva is. Ugyanaz a vírus okozza, én úgy tudom
4/9 napietus válasza:
én úgy tudtam, hogy ugyanannak a vírusnak más variánsa, de ez mindegy is :) elkaphatod, ez a lényeg.
5/9 anonim válasza:
fújjj:P majdnem idehánytam az ebédet:O
6/9 anonim válasza:
Neked van hozzá gusztusod?
7/9 anonim válasza:
Köszi a képet kedves utolsó!!
Sült oldalast félig emészett formába az azstal alá pakoltam!(Y)
8/9 anonim válasza:
Elkaphatod, de nem biztos, h lesz is tüneted...az is lehet már rég fertőzött vagy te is... szájherpesze kb. minden második embernek van...mégis csókolóznak az emberek... de azért olyankor ne szopogasd mikor épp látható jelei vannak...
9/9 anonim válasza:
a herpesz az ember majom harapásból is elkaphatja , az a herpesz ami a szádon van az bé típusú az ami a kedve előttem levő emberke mutatott az az á típusú ez a majmos verzió ez nemi úton terjedő betegség kellemetlen velejárója lehet a halál...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!