Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szombat reggel voltam eggyütt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombat reggel voltam eggyütt a párommal, és nem védekeztünk, ő azt mondja, hogy időben szolt. De én mégis félek, hogy valami baj történt, a teszt mennyi idő után mutatja ki, hogy terhes lettem-e vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 11:42
 1/4 Heartbreaker válasza:
A terhességi teszt már akár másnap kimutatja. Vegyél eggyet és ha esetleg pozitív még vehetsz be eseményutánit mert hát az mégis olcsóbb mint egy abortusz. És legközelebb mindenképp védekezzetek.
2011. júl. 25. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ne szóljon, hanem vegye ki. Másrészt a megszakításos védekzés felér az oroszrulettel.
2011. júl. 25. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Tanuljátok már meg 1 szer és mindenkorra ,h kell az a sz@ros ovszer!!!!!!!sok megondolatlan tiny :S!!!!
2011. júl. 25. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Első: Ha ennyire tudatlan vagy, minek írsz?

Szerinted ennyi abortusz lenne, ha a teszt másnap kimutatná, és még lehetne esemény utánit bevenni? Ne legyél már ennyire hülye.

Terhességről onnantól beszélünk, hogy a zigóta beágyazódik. Az pedig a 6-7. napon történik. Utána kezd el termelődni a HCG, amit a teszt kimutat. De el kell énis egy bizonyos szintet, mire kimutatható lesz. Ez a legérzékenyebb tesztnél 3 nap. Azaz 7 nap plusz 3 nap, összesen 10 nap múlva mutat eredményt. De inkább 14.

A 72 órást meg értelemszerűen 72 órán belül lehet bevenni. Ráadásul a már létrejött terhességet NEM szakítja meg (akkor már abortusztabletta lenne).

Szóval kérdező: Ha 72 órán belül vagy, akkor menj el orvoshoz és írass tabit. Ha nem, akkor meg 14 napot várj a teszttel. Máskor meg használj kotont, mert így előbb vagy utóbb teherbe fogsz esni, akár kihúzza akár nem.

2011. júl. 25. 13:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!