Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat reggel voltam eggyütt a párommal, és nem védekeztünk, ő azt mondja, hogy időben szolt. De én mégis félek, hogy valami baj történt, a teszt mennyi idő után mutatja ki, hogy terhes lettem-e vagy nem?

Első: Ha ennyire tudatlan vagy, minek írsz?
Szerinted ennyi abortusz lenne, ha a teszt másnap kimutatná, és még lehetne esemény utánit bevenni? Ne legyél már ennyire hülye.
Terhességről onnantól beszélünk, hogy a zigóta beágyazódik. Az pedig a 6-7. napon történik. Utána kezd el termelődni a HCG, amit a teszt kimutat. De el kell énis egy bizonyos szintet, mire kimutatható lesz. Ez a legérzékenyebb tesztnél 3 nap. Azaz 7 nap plusz 3 nap, összesen 10 nap múlva mutat eredményt. De inkább 14.
A 72 órást meg értelemszerűen 72 órán belül lehet bevenni. Ráadásul a már létrejött terhességet NEM szakítja meg (akkor már abortusztabletta lenne).
Szóval kérdező: Ha 72 órán belül vagy, akkor menj el orvoshoz és írass tabit. Ha nem, akkor meg 14 napot várj a teszttel. Máskor meg használj kotont, mert így előbb vagy utóbb teherbe fogsz esni, akár kihúzza akár nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!