Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fitymaszűkületem van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés
Most akkor fitymaszűkületem van,ha merev állapotba nem tudom visszahúzni a bőrt?Mit tegyek..
2011. júl. 25. 10:50
 1/6 Manesz ***** válasza:
Nem nincs fitymaszűkület... az akkor van ha ernyedt állapotba nem tudod, merev állapotban nem lehet visszahúzni a fitymát...
2011. júl. 25. 10:53
 2/6 k4lm0p1r1n ***** válasza:
fogyatékosságod van nem fitymaszűkületed. az enyémet se lehet visszahúzni ha áll... így is tökéletes nemi életet tudok élni. akkor van fitymaszűkületed hogy ha feláll akkor feszül rajta a bőr. annyira hogy fáj.
2011. júl. 25. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:

"merev állapotban nem lehet visszahúzni a fitymát...":D

Lehet, hogy fitymaszűkületed van, de az is lehet, hogy csak a fitymaféked rövid vagy mindkét probléma fenn áll.

2011. júl. 25. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:

azt olvastam hogy ezt relatív fitymaszűkületnek hívják.

nemtudom érdemes -e ezzel orvoshoz fordulni

2011. júl. 25. 10:58
 5/6 k4lm0p1r1n ***** válasza:
harmadszorra mondom. :D nekem is ez a helyzet és nincs semmi problémám belőle. ha téged zavar, vagy fáj ha rendeltetés szerűen használod akkor orvos, és körülmetélés.
2011. júl. 25. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne hallgass olyanra, aki körülmetélést ajánl.... ha jót akarsz
2011. szept. 13. 18:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!