Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez orgazmus lehetett?
Figyelt kérdés
Még sosem volt úgy orgazmusom hogy a barátom csinálta kézzel meg nyelvel, de most amikor csinálta (ujjazott épp) elég jó érzés volt és kezdtem úgy érezni mintha pisilnem kéne, úgyhogy szóltam neki hogy hagyja abba:D De utána átgondoltam az érzést és felmerült bennem a kérdés, hogy lehet, hogy az orgazmus lett volna, ha folytatja?
Köszi előre is!
2011. júl. 25. 10:14
1/11 anonim 

válasza:

ja megeshetett
van rá esély ujjal is
2/11 anonim 

válasza:

szex elöt mindig menny el pisálni!:D
3/11 anonim 

válasza:

Ha orgazmus lett volna,arról tudnál....nem téveszthető össze semmivel.
Kérdés:még sosem maszturbáltál?Akkor hajrá!
4/11 A kérdező kommentje:
De nem is kellett pisilnem utána!!!:D
Amúgy, de szoktam maszturbálni, de ahogy leírtam, FIÚ még nem juttatott orgazmusig. És nem azt írtam, hogy ez volt az orgazmus, persze hogy nem, hanem ha folytatta volna, lehet hogy az lett volna belőle?!
2011. júl. 25. 10:28
5/11 anonim 

válasza:

Fogalmunk sincs mi lett volna, ha...
6/11 anonim 

válasza:

Igen, az orgazmust pisilési inger előzi meg.
7/11 k4lm0p1r1n 

válasza:

állítólag a pisilési ingert kegyetlen nagy orgazmus követi. én nem szoktam kérdezni a barátnőm hogy kellett pisilned? szóval passz. :D
9/11 anonim 

válasza:

Próbáljátok ki újra teríts egy törölközőt magad alá vagy csináljátok ugyan ezt a fürdőbe mert irtó jó érzés ez a fajta orgazmus még ha pisilned kell akkor is!
10/11 Nelly3 válasza:
igen egésze biztosan..és tudod milyen amikor 1 pasinak orgazmusa van? neki meg szarnia kell ha 1 lánytól megy el...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!