Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi aki nem igényli hogy irányítson a csaj az ágyban?
Figyelt kérdés
Tehát hogy ne lovagoljon pl ?
Mert Én nem tudok...és így nem is kezdek senkivel se járni mert tök ciki h nem tudok lovagolni... petting része teljesen oké jól csinálom...de lovagolni nem tudok... igényli ezt minden fiatal srác ugye?:(
Kb olyan rég nem szexeltem hogy visszanőtt a szűzhártyám..és nagyon akarok de így nem lehet...mert csak leégek . ja plusz sovány se vagyok...átlagos testalkatom van emiatt főleg nem merem...mert ha alul vagyok legalább nem látja a srác..
2011. júl. 24. 23:34
1/13 anonim válasza:
nem értem a póz és az irányítás hogy függ össze én minden pózban irányítani szeretek.
2/13 anonim válasza:
Iratkozz be egy lovasiskolába...
3/13 anonim válasza:
???
Bolond vagy?
Szerinted a szex vagy egy kapcsolat csak arról szól, hogy jól tudj lovagolni?
4/13 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám. Én nem szeretek lovagolni, mert úgy érzem, h bénázok, viszont barátom "igényli" h legyek én is felül, de azért az irányításba így is besegít, szóval, vmivel "könnyebb"
5/13 anonim válasza:
nem értem hogy nem tudsz lovagolni? nem tudsz beleülni, vagy nem megy a mozgás rajta?
6/13 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem csak arról...de gáz nagyon hogy nem tudok... így szexelni se merek kb senkivel ...
2011. júl. 24. 23:42
7/13 A kérdező kommentje:
Mozgás
2011. júl. 24. 23:42
8/13 anonim válasza:
ne butáskodj, nekem se ment, sehogy se tudtam beleülni aztán a barátom kitalálta hogy missionáriusbol mentűnk at lovagloba, nagyon jó volt, és a többi ösztönszerűen jött.
9/13 anonim válasza:
Régebben én is utáltam, de mostani barátommal sokkal másabb, így tudok a legkönnyebben elélvezni, meg minden... Én imádom. :D Próbálkozni kell.
10/13 anonim válasza:
amúgy az átlagos testalkat nem a szégyelhető kategóriába tartozik. ha meg dagi vagy, milyen kifogás hogy akkor nem látja.... lol... ha valakivel lefekszel az meztelenül is fog látni ,világosba.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!