Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy az iker csajok lefekszenek egymás pasijával úgy, hogy a pasik nem tudják, hogy a barátnője testvére valójában?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 23:29
1/8 anonim válasza:
Biztos történt már ilyen de szerintem nem jellemző
2/8 anonim válasza:
igen,ez az internacionális ikerszerződés része!A világon minden iker tagja ennek a vérszerződéses testvériségnek! :)a W.T.A.(WORLD TWIN AGENCY)külön megfigyelőket alkalmaz ennek biztosítására...
3/8 anonim válasza:
Ha lány lennék, és lenne egy ikertestvérem, (Egypetéjű) akkor én tutira kipróbálnám!)
4/8 anonim válasza:
egyből feltűnne a pasinak, hogy az nem az ő barátnője. Én is ismerek ikerpárokat, és néhány mondat vagy gesztus után már egyértelmű, hogy melyikük az.
5/8 anonim válasza:
Én fiú vok és van ikertesóm és NEM, sose éltünk vissza vele!
6/8 anonim válasza:
Az én páromnak van ikertesoja és teljesen uyg néznek ki csak az ikertesoja kicsit vékoynabb! én pl már voltam mindegyikkel volt oylan hogy mind a kettővel egyszere felejthetetlen élmény
7/8 anonim válasza:
lány vagyok, és van egy egypetéjű ikertesóm. majdnem teljesen ugyan úgy nézünk ki, sokan csak arról különböztetnek meg minket hogy én festem a hajam feketére, az övé pedig természetes barna. egyszer a párja odajött hozzám, és adott egy puszit a számra, meg magához húzott, és utána tűnt fel neki hogy nem az vagyok akire számított. szóval mindenféleképpen rájönnek a fiú/lányok ha ilyennel akarjátok őket átvágni. ha nem ismeri meg a saját párját az ember még ha annak van egy ikertestvére is az más gáz. szerintem legalábbis.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!