Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok soha elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok soha elélvezni?

Figyelt kérdés
Már több pasival is lefeküdtem, de valahogy egyikkel sem volt orgazmusom. És nem ismeretlenek voltak, szóval én elég nyitott is vagyok, elmondom mi jó nekem, és ezt elvárom a másiktól is. szóval minden rohadt jó, nagyon élvezem, de valahogy az nem jön össze. Mit csináljak, hogy sikerüljön? Hiszen ha magamnak csinálom, elmegyek.
2011. júl. 24. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
hát amikor le akarsz valakivel feküdni akkor a palinak mond h áljon fel és figyeljen te meg kielégíted magad és eztmondod: na neked is így kell csinálnod mert ha nem világgá kürtölöm h 3 centis a farkad :D
2011. júl. 24. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán mert ha magadnak csinálod akkor a csiklódat izgatod így csiklóorgazmusod lesz míg a srác hüvelyi úton próbál izgatni (ami hüvelyi orgazmushoz vezethetne ha nem szoktál volna rá nagyon a csikló izgatására, de azt mondják hogy idővel a hüvelyi is megtanulható, vagy pedig szex közben segíts magadnak kézzel).
2011. júl. 24. 23:33
 3/3 k4lm0p1r1n ***** válasza:
értelmesen, részletesen mondd el a barátodnak hogy mit szeretnél, hogy szeretnéd. ha ezek után sem mész el, akkor vagy fordulj pszichológus pajtáshoz, vagy felejtsd el az összes eddigi kapcsolatod, zárj ki mindent, lazulj el és kegyetlenül ne gondolj arra hogy eddig sem mentél el most sem fogsz. tényleg felejts el mindent, add át magad annak aminek akarod. és akkor TALÁN elmész. sok sikert.
2011. júl. 24. 23:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!