Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a szex, ha első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a szex, ha első alkalommal semmi probléma nem volt?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és nemrég veszítettem el a szüzességemet. Első 2-3 alkalommal nem fájt, de azután egyre rosszabb lett. A hüvelybemenetnél egy ponton fáj, amikor szeretkezni próbálunk. Mondjuk mostmár kicsit jobb, mint pát napja, de ott még így is eléggé fáj. Lehet, hogy egy seb keletkezett ott, ami nem gyógyult be? Vagy mitől lehet ez? Ha nektek is volt hasonló, írjátok meg légyszi a tapasztalataitokat.
2011. júl. 24. 21:45
 1/9 Talán én? ***** válasza:
nem lehetséges hogy nem nedvesedsz be eléggé és száraz a hüvely ? mert ha igen akkor ott a porblem
2011. júl. 24. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben most nem csinálnám pár napig,hagy gyógyuljon,aztán utána óvatos kezdés ;)
2011. júl. 24. 22:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendesen benedvesedtem, azzal nem lehet gond.Kedves 2. válaszoló, megfogadom a tanácsod, remélem minden rendben lesz.:)
2011. júl. 24. 22:11
 4/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szerintem menj el nőgyógyászhoz, biztos ami biztos. Én elmennék, nem csak várnék és várnék.
2011. júl. 24. 22:15
 5/9 Zsolttötötötötö válasza:
Kellő mennyiségű gépzsírt használtatok?
2011. júl. 24. 22:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Reszelőzsírt használtunk, ami féklámpaszimeringhez is jó.;)
2011. júl. 24. 22:21
 7/9 Zsolttötötötötö válasza:
Akkor nem értem mi történhetett :/
2011. júl. 24. 22:50
 8/9 k4lm0p1r1n ***** válasza:
lehet hogy az első pár alkalomnál nem is szakadt át a szűzhártya csak most. és eddig nem tolta be teljesen, de most igen. nem tudom. jegeljétek a dolgot egy-két napra.
2011. júl. 24. 23:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Most egy pár nap szünet és utána megpróbáljuk újra.:)Köszönöm a válaszokat!:)
2011. júl. 25. 18:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!