Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki nagyon nyomul rám. De nekem csak kicsit jön be. Járjak vele csak azért hogy legyen pasim?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 21:39
4/13 A kérdező kommentje:
hm ki az a zsici??
am 16 és lány..
2011. júl. 24. 21:41
5/13 anonim válasza:
nem közöltél olyan információkat amik segítenének a kérdés megválaszolásában :/ írj infókat és válaszolok :)
6/13 A kérdező kommentje:
nah szóval én 16 éves lány vagyok.. van egy srác akivel egy suliba jártam de még nem taliztunk csk cseten beszélünk.. és nagyon nyomul de én annyira nem vagyok odaérte.. de mégis szeretnék már eeegy pasit.. nahh?
2011. júl. 24. 21:45
7/13 anonim válasza:
Csak azért,hogy legyen valakid ne járjál vele,hiszen így le maradsz arról aki majd bejön...:S Én amúgy se tudnék olyannal lenni akihez nem vonzódok csak "kicsit":S
8/13 anonim válasza:
Figyelj csak azért, hogy legyen melletted valaki szerintem ne hülyítsd szegény srácot. Csak akkor gyere vele össze, hogy ha komolyan is gondolod.
9/13 anonim válasza:
nekem az ex-em ilyen "jajj muszáj, hogy legyen egy pasim" kategória. -.-"
14f
10/13 Cicuskaaa123 válasza:
Szerintem csak azért, hogy legyen pasi azért ne járj vele. Az csak kényszerből lenne, szerintem úgy hülyeség az egész kapcsolat + egy idő után úgyis szétmennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!