Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha a pasim 2x ujjazott már de. :?
Figyelt kérdés
de valahogy én eggyiknél sem mentem el. Élveztem meg jóvolt de nemvolt orgazmusom... ez ugye csak azért van mert még nemismerjük egymás testét olyan jól ugye? :/ 16/l2011. júl. 24. 21:12
1/3 anonim válasza:
ez csak 1 dolog amit te mondtal..
2 ottvan meg az hogy szerintem abszolut nem ismeritek egymast..
3 ha nem csinalja jol sose nem is lessz orgazmusod.
4 nemkell beijjedni. elkell lazulni es folytassatok is, ne csak jatszatok :D majd akkor lesz gond ha ugy nincs orgazmusod (tobb aktus utan..).. nembiztos hogy megis elmesz...
nekem pl volt olyan baratnom hogy 3 orat egyhuztamba, leallas nelkul es nem ment el..szoval nemkel izgulni..
2/3 anonim válasza:
a vegerol kifelejtettem hogy 3 orat dugtunk *
3/3 anonim válasza:
Nekem soha sincs hüvelyi orgazmusom csak csiklói, próbáljátok ki azt hogy a csiklódat izgatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!