Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Koleszosok, ti hogy oldjátok meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koleszosok, ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
A kérdésem,hogy akik koleszosok,és a barátjuk/barátnőjük is az,ők hogyan oldják meg a szex kérdést? Hol tudtok szeretkezni? Lehet,hogy nálunk is ez lesz,és ugye hétvégén megyünk majd csak haza,akkor meg azért nem lehet,hát akkor hogy lehetne ezt megoldani? :S
2011. júl. 24. 20:57
1 2
 1/12 Talán én? ***** válasza:
bokorba... vagy erdőbe XD
2011. júl. 24. 20:58
 2/12 nielindi ***** válasza:
el kell küldeni sörözni a szobatársat 1-2 orára. le lehet beszélni az ilyet.
2011. júl. 24. 20:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,nem engednek fel lányt,a fiú koleszba...,vagy rosszul tudom?
2011. júl. 24. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ha ez így van akkor az egyetlen megoldás az az lesz ha fiúkat viszel föl hancúrozni :P :D
2011. júl. 24. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Jól tudod, nem lehet fiúkat felvinni a lányoknak és fordítva sem. Ha hétvégén nálunk vagy náluk találkozunk, csak akkor lehetséges, mert egy parkban nem esünk annyira egymásnak..:P Amúgy meg szobára;) Bár elég drágák a kivehető szobák...vagy ha bevállalósok vagytok, akkor próbafülke.:P
2011. júl. 24. 21:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Gondolom,hogy drágák...,főleg Pesten. Oda akarnánk menni.Csak elég rossz,hogy alig látom majd a családom,és ővele sem tudok lenni eleget. Nem tudom mi lenne a megoldás.
2011. júl. 24. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:

középsulis kolyesz? mert akk lehet h nem lehet felmenni...

hétvégén nálatok miért nem lehet??

2011. júl. 24. 21:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem,egyetemi. De úgy hallottam,még ott sem engedik,de ez lehet nem igaz. Nálunk lehetne,csak nem biztos,hogy ő haza fog menni minden hétvégén,ráadásul nem egy városba valóak vagyunk.:S
2011. júl. 24. 21:48
 9/12 Solarian ***** válasza:

Elmúltatok 18 vagy nem? Mondd meg a portásnak hogy ha irígykedik ne titeket akarjon szétválasztani hanem használja a tenyerét.

Szobatással meg lehet dumálni, hogy mennyen el sétálni/moziba/sörözni vagy ha gamer akkor meg csak szépen kérd meg hogy a folyosón kockuljon egy kicsit ha lehet. Velem is simán meg lehetne dumálni.

2011. júl. 24. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:
B@zdmeg hívd át a szobádba és a társaid előtt kúrd rongyosra a p.náját !!!!
2011. júl. 24. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!