Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem élvezem a szexet mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem a szexet mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Esetleg volt már valaki hasonló szituban és tudna tanácsot adni?

Nem olyan régen vesztettem el a szüzességem, azóta 10-15 alkalommal voltunk együtt a pasimmal. Az első alkalmakkor kicsit fájt az elején, de egészen tűrhető volt, eléggé kiismertük már egymás testét, mielőtt megtörtént volna. Szóval a fájdalom már el is múlt, viszont semmi nem jött a helyére, olyan semmilyen érzésem van az egész alatt...pedig azt sem lehet mondani, hogy ne figyelne rám, mert nagyon figyelmes..

Sajnos már ott tartok, hogy nem is kívánom a szexet, mert nem tapasztalok benne semmi jó érzést:(

2011. júl. 24. 20:31
 1/7 Candycukor válasza:
újítsatok vmit...a szexet nem lehet megunni olyan nincs...csak ha monoton akkor...legyetek kreatívak van rengeteg póz például amiből lehet vmelyik beválna, amelyiket mind2-en élveztek...Vagy ott a tantra szex...szoval keresgesettek új dolgokat és probáljatok ki minél többet...
2011. júl. 24. 20:35
 2/7 anonim válasza:
Probáljátok ki nyelvel;)
2011. júl. 24. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
kedves cseréld le a pasidat a szexhez pár kell
2011. júl. 24. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
..lehet nem vagy rá még elég érett ,sokan azt mondják a kor nem számít.. nem de aki idősebb általában tapasztaltabb mint testileg mint lelkileg!Anno én fiatal voltam mikor elkezdtem sexuális életet élni és teljesen más volt a felfogásom tapasztalatom akkor és más most felnőtt fejjel így 11 év után ...ami eltelt..de persze mindenki más..ez csak az én véleményem!
2011. júl. 24. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
ne dugjál és kész
2011. júl. 24. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
orális szex. hidd el, az tetszeni fog ;)
2011. júl. 24. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
szeretkezni kell nem szex-szelni
2011. júl. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!