Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől csökkent a libidóm nullára?
Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatban élek, több mint 2 éve. Viszonylag jól megvagyunk. Az utóbbi időben részemről viszont egyszerűen nem megy már a szex. Régebben se kívántam meg mindennap, de az utóbbi időben, ha heti egyszer csináljuk, akkor se élvezem. Mi lehet ennek az oka? Nem a párommal van a baj, magát a szexet nem kívánom. Egyszerűen nincsen rá igényem valami miatt. Fogamzásgátlót szedek, kisebb megszakításokkal, több éve. Váltani szeretnék, hátha ez okozza a gondot. De ha váltok, megoldódik? Vagy volt már valakivel hasonló? Próbáltatok már női vágyfokozót?2011. júl. 24. 20:04
3/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy ez a probléma csak. Akarok szexelni, régen is élveztem. Most viszont nem megy. Hiába csináljuk, nekem teljesen máshol jár az eszem, semmi kedvem a dologhoz.
2011. júl. 24. 20:12
4/10 A kérdező kommentje:
Viszont tenni szeretnék ellene, mert ez így szörnyű.
2011. júl. 24. 20:12
5/10 anonim válasza:
Váltottál fogamzásgátlót mostanában?
Tényleg okozhatnak libidócsökkenést, érdemes megkérdezned a nőgyógyászodat, kipróbálnod másikat.
Különféle női fórumokon kilóméter hosszú "élménybeszámolók" vannak arról, hogyan tette tönkre egy-egy rosszul megválasztott bogyó a libidót, és hozta vissza egy másik.
6/10 A kérdező kommentje:
Ugyanazt szedem 2 éve. De én is arra gyanakszom, vagyis nagyon reménykedek benne. Pár nap múlva megyek dokihoz, és megbeszélem vele a problémát. Ilyen esetben ő gondolom ír egy másik gyógyszert. Akkor attól elméletileg helyre kell jönnie a dolognak, ugye?
2011. júl. 24. 20:18
7/10 anonim válasza:
elméletileg igen:9 sok sikert!:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2011. júl. 25. 14:25
9/10 A kérdező kommentje:
Gestomix 20-at írt fel a doki a problémámra! Viszont most olvastam, hogy ugyanaz a hatóanyaga mint a Sensonette-nek volt. Akkor így hogy változtatna a libidómon?
2011. júl. 26. 13:40
10/10 anonim válasza:
Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok,amiben Te is,szóval megtudlak érteni!!!Mi is szeretjük egymást,csak én nem kívánom a szexet.Én 1hete voltam a nőgyógyásznál,Tri-regolról váltottunk Lindynette-re,nekem ezt írt fel.Most szünetelek,aztán a következő menszeszkor kezdem az újat.Remélem segít,mert nálam is libidó=0 Majd beszámolok neked,hogy történt-e változás...Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!