Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki nyitott már rátok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyitott már rátok szex közben? Pl. : családtag?

Figyelt kérdés
Mi volt a reakció? Mi lett az egészből?
2011. júl. 24. 19:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Termonukleáris robbanás a pincében.
2011. júl. 24. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Még nem is szexeltem úgyhogy nem nyitott rám senki.
2011. júl. 24. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Én egy nyaraláson haverokkal úgy szexeltem a pasimmal, hogy bent volt a haverja is. Tudat alatt tudtam akkor is,csak valahogy mégsem tudtam... de csak kb fél év múlva célozgatott rá valaki, akkor kérdeztem rá a pasimnál, hogy jól gondolom, hogy akkor és ott ez történt??? Nem lett következménye, és hogy mi történt? Nem tudom, remélem legalább kiverte magának Ő is közben vagy utána... :)
2011. júl. 24. 19:47
 4/15 PerverzcsajXD ***** válasza:
a postás pasi és csatlakozott.:D
2011. júl. 24. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:
igen, az exem haverjai
2011. júl. 26. 14:09
 6/15 anonim válasza:
A szomszéd terhes csajszi... :D Am, mikor meglátta, mi is folyik, zavarában rögtön kirohant... :D
2011. júl. 26. 14:10
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
nem szerencsére. De viszont olyan már volt, hogy egy táborban egy nagy szobában aludtunk 6-an, (3-an párok) és mindenki egyszerre szexelt a saját párjával :D
2011. júl. 26. 14:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja anyám benyit, majd "BOCSI" be is vágja az ajtót rá 10 másodpercre meg így kinyitja az ajtót h "hát ha már úgyis rátok nyitottam akkor csak megkérdezem, hogy hozzak valamit a boltból?"
2011. júl. 26. 15:05
 9/15 The_Rain ***** válasza:
Igen, de akkor még kicsi voltam... :D
2011. júl. 26. 15:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora hazugságokat írtatok.

"hát ha már úgyis rátok nyitottam akkor csak megkérdezem, hogy hozzak valamit a boltból?" -- Ilyen buta szülő nem lehet.

Velem viszont történt ilyen eset. A b.nőmnél voltam, az anyja bejött a szobába, mert nem volt bezárva az ajtó. Megállt a szoba közepén egy könyvet nézett, valamit kérdezni akart, ránk nézett, és azt mondta: Jajj bocs! és kiment a szobából.

Szerencsére később ilyen nem fordult elő.

26 F

2011. júl. 26. 17:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!