Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? (Kérdésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

19éves fiú vagyok és még soha nem volt barátnőm.

Úgy érzem,hogy az elkövetkező néhány évben még nem is lesz.

Mivel még szűz vagyok,de kellene már 1nő igyhát elkezdtem gondolkodni a prostikon.

Mit csináljak...?várjak még...vagy válasszam a könnyebb megoldást..:s?nem tudom...én már semmit sem tudok

ha lehetne kort irjatok csá

2011. júl. 24. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
menny be egy k*rva diszkóba ott találsz egy kib*szott ribancot aki 14-16 éves és úgy leszop mint a szart ! hiddel ha nő hiányodvan nagyvárosi disco az jó hely.
2011. júl. 24. 19:02
 2/11 A kérdező kommentje:

De ez nekem igy nem pálya...

Annyiszor lett volna már alkalmam összejönni ilyen kis pi..ákkal,de annyiszor komolyan,de annyiszor

' normális lány kéne aki nem csak fizikailag hanem szellemileg is felnőtt.

Az ilyen ki hülyékre nincs szükségem

Elég sz@r helyen lakom a kornyéken meg a baráti körömben sincs senki aki ilyen lenne hajjaaaj nehéz ez :s:s

2011. júl. 24. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Inkább várj, nem fogod megbánni. ;)

17/L

2011. júl. 24. 19:47
 4/11 Ottesz válasza:
Ácsi, a prosti miért jobb mint a partyribi ? Bár mindegy... Szerintem keresgélj és hidd el amikor már azt gondolod, hogy esélytelen, találsz valakit aki szeret, és megbecsül. Csak egyszerűen ne add fel, járj nyitott szemmel. 19F
2011. júl. 24. 21:05
 5/11 anonim válasza:
forever alone
2011. júl. 31. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:
nehogymár a nemibeteg prosti jobb legyen a partyribiknél...
2011. júl. 31. 18:13
 7/11 anonim válasza:
100%
Ahogy le veted magadról a "görcsösen ragaszokodom ahhoz,h legyen bnöm" egyből találni fogsz csaj..és nem csak szexre!Fura dolog de a nők ku**ára megérzik h éppen milyen a lelki világod..és ha te azt sugárzod kifelé,h k**va szarul vagyok és amúgysincs önbizalmam meg szeretet hiányom van akkor véged!A Nők menekülnek!Csak akkor lehetsz nyerő,ha azt sugárzod kifelé,h minden ok,rendben vagyok,elégedett vagyok magammal és az életemmel (majdnem h boldog) Ezért van az,h évekig keresed a normális nőt és nem jön!De ha találsz 1-et akkor nagy valószinüséggel pár hónapra már jönne még 1 és még 1 és még1!Mert azt sugárzod ,h minden rendben és boldog vagy,laza és kiegyensúlyozott!
2011. júl. 31. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Most te kit keresel igazabol?

Not akit meg lehet d'gni, vagy valakit akit szerethetsz?

Nem mind1!

Mert ha csak sexre kell, akkor nem tudom mi a bajod a tini partyqrvakkal...

Ha meg szerelmet akarsz, ugysem egy prostinal fogod megtalalni...

2011. júl. 31. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
18:22-esnek igazat adok :). De fordítva is igaz. A fiúk is megérzik ha egy lány nem biztos magában, vagy nagyon kapcsolatot akar. Ilyenkor csak az alkalmi jön össze. Szerintem ne kezdj prostival. Először is a pénztárcád bánja. Másodszor ha én srác lennék nem lenne gusztusom prostihoz. Amúgy nem értem miért aggódsz. 19 éves vagy az ég szerelmére előtted van még minden. És tudod mi a legjobb, hogy a jövőbeli barátnőd akár van tapasztalata akár nincs örülni fog a szüzességednek. Hamar bele fogsz jönni és a lány azt taníthatja meg neked amit ő szeret. Ő lesz az első tapasztalatod és aki még nem csinálta azt nagyon könnyű formálni. Ne rontsd el ezt egy elcs*szett első alkalommal. Várj :). 18/L
2011. júl. 31. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Inkább várj, mielőtt még hülyeséget csinálnál...:S
2011. júl. 31. 20:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!