Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha egy lány (pl. baratnőtők) meztelenül alszik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 18:27
1/16 anonim válasza:
Az attól függ... Ha velem akkor igen, ha mással akkor nem...
2/16 anonim válasza:
Mééég szép hooogy :D Persze csak otthon, amikor rajtam kívül más nem látja... :D Elég jó dolog :)
3/16 anonim válasza:
Persze, hogy idővel lógjanak a csöcsei!
4/16 anonim válasza:
Kevés izgatóbb van annál, mint amikor mellettem meztelen fekszik a kedves. :)
5/16 anonim válasza:
A meztelen alvástól idővel lógnak a csöcsök?
6/16 anonim válasza:
Igen, de ez esetben mindig megkívánom!
7/16 anonim válasza:
Rossz szokásom,hogy tangában és épp h eltakaró kis topban alszom!
Na hát osztálykiránduláson minden fiú a szoba ablakomnál verte a farkát,mondjuk a többi csaj se volt nagyon beöltözve:DD persze képek készültek:P
8/16 anonim válasza:
Kedves utolsó, köszönjük, hogy mindezt megosztottad, de senki nem volt rá kíváncsi.
Btw, nincs is annál izgatóbb.
9/16 anonim válasza:
Hülye *urva vagy...Főleg,hogy erre olyan válaszokat vársz,minthogy Húúú de megb*sználak. Stb... SZÁ_NAL_MAS!
10/16 anonim válasza:
Pont ilyen válaszokat vártam,ugyan is ez nem igaz,csupán szeretem,ha igazam van,hogy senki sem szereti az ilyen ribancokat!:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!