Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, egyéjszakás kalandoknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egyéjszakás kalandoknál zavar a kilógó kisajak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már sok ilyen kérdés volt, és hogy ha szeret a párod akkor nem szól miatta semmit. De mi van, ha egyéjszakás dologról van szó? Olyankor számít, ha van pl. egy szép, csinos lány, csak nagyok a kisajkai? Engem személy szerint nem zavar az enyém, csak kíváncsi vagyok.
2011. júl. 24. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem bejön az olyan : )
2011. júl. 24. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Ez hülyeség...

Gondold el, eljutunk odáig, hogy lefekszünk, már jól felizgattuk egymást, levetkőztünk, stb. És ekkor meglátom, hogy kilóg a kisajka... Máris veszem a nadrágomat, a cipőmet csak a kezembe kapom, és rohanok el, nehogy utolérjen!

Baromira életszerű, ugye??? :-D

Hidd el, ez a pasikat egyáltalán nem zavarja.

Pedro

2011. júl. 24. 18:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy pár órás k@rválán nem mindegy?? Utána úgyis felejtős. Éjjel meg a tarka tehén is fekete.
2011. júl. 24. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

nem, szívesen kényeztetném a számmal és egyébb megfelelő testrészeimmel is :)

van kedved privizni? :P

26/F

2011. júl. 24. 18:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem zavar. 19/F
2011. júl. 24. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Sem egyéjszakásnál, sem pedig tartós kapcsolatnál nem zavar a kilógó kisajak. 27F
2011. júl. 24. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
K.rára nem számít semmilyen helyzetben sem, de úgy látszik ezt képtelenek vagytok felfogni, hiszen naponta megkérdezitek vagy 50szer-
2011. júl. 24. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:
egyéjszakás kalandok nálam elfelejtve. Engem a legkevésbé sem zavarna, sőt.
2011. júl. 24. 22:50
 9/13 anonim ***** válasza:
és téged zavar ha egy egyéjszakásnál csak 15cm a f@rkam? téged gondolom zavar, hogy nekem kicsi a p*csöm de engem nem zavarna ha ilyen a puncid.
2011. júl. 24. 23:21
 10/13 A kérdező kommentje:

2. teljesen igazad van, én is hasonló véleményen vagyok :) amúgy mindenkinek köszi a választ/véleményt.

utolsó: lehet hogy közhely, lehet hogy nem hiszed el, de tényleg nem ez az elsődleges nálam.

2011. júl. 25. 13:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!