Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egyéjszakás kalandoknál zavar a kilógó kisajak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már sok ilyen kérdés volt, és hogy ha szeret a párod akkor nem szól miatta semmit. De mi van, ha egyéjszakás dologról van szó? Olyankor számít, ha van pl. egy szép, csinos lány, csak nagyok a kisajkai? Engem személy szerint nem zavar az enyém, csak kíváncsi vagyok.2011. júl. 24. 17:55
2/13 anonim válasza:
Ez hülyeség...
Gondold el, eljutunk odáig, hogy lefekszünk, már jól felizgattuk egymást, levetkőztünk, stb. És ekkor meglátom, hogy kilóg a kisajka... Máris veszem a nadrágomat, a cipőmet csak a kezembe kapom, és rohanok el, nehogy utolérjen!
Baromira életszerű, ugye??? :-D
Hidd el, ez a pasikat egyáltalán nem zavarja.
Pedro
3/13 anonim válasza:
Egy pár órás k@rválán nem mindegy?? Utána úgyis felejtős. Éjjel meg a tarka tehén is fekete.
4/13 anonim válasza:
nem, szívesen kényeztetném a számmal és egyébb megfelelő testrészeimmel is :)
van kedved privizni? :P
26/F
6/13 anonim válasza:
Sem egyéjszakásnál, sem pedig tartós kapcsolatnál nem zavar a kilógó kisajak. 27F
7/13 anonim válasza:
K.rára nem számít semmilyen helyzetben sem, de úgy látszik ezt képtelenek vagytok felfogni, hiszen naponta megkérdezitek vagy 50szer-
8/13 anonim válasza:
egyéjszakás kalandok nálam elfelejtve. Engem a legkevésbé sem zavarna, sőt.
9/13 anonim válasza:
és téged zavar ha egy egyéjszakásnál csak 15cm a f@rkam? téged gondolom zavar, hogy nekem kicsi a p*csöm de engem nem zavarna ha ilyen a puncid.
10/13 A kérdező kommentje:
2. teljesen igazad van, én is hasonló véleményen vagyok :) amúgy mindenkinek köszi a választ/véleményt.
utolsó: lehet hogy közhely, lehet hogy nem hiszed el, de tényleg nem ez az elsődleges nálam.
2011. júl. 25. 13:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!