Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerősömmel hamarosan megejtünk egy egyéjszakás kalandot, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Soha nem csináltam még ilyet, milyen? Félek, hogy nem fog menni, eddig csak a szerelmeimmel csináltam.2011. júl. 24. 17:40
2/7 A kérdező kommentje:
igen, de milyen? akinek volt már ilyen tapasztalata, írja le.
2011. júl. 24. 17:44
3/7 anonim válasza:
Ha szűz vagy,akkor inkább ne tedd meg. Ha tapasztalt lennél, akkor pedig nem kérdezted volna ezt most meg.
4/7 anonim válasza:
megdugjalak előtte, hogy megtudd milyen? :P
25/F
5/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok szűz, 25 éves vagyok, csak eddig még sose szexeltem olyannal, akivel nem voltam együtt, nem voltam szerelmes belé.
2011. júl. 24. 18:20
6/7 anonim válasza:
Kb. fogd fel úgy, hogy aktív játékos vagy. Hogy az mi? [link]
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!