Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eszt hogy intézem el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszt hogy intézem el?

Figyelt kérdés
A párommal szeretek szexelni ! néha hátulról is nagyon akarom de ö nem nagyon szereti ! nem tudom mért ! de most aszt kívánom hogy ketten dugjanak meg ! az egyik előröl és a másik hátulról egybe ! nagyon akarom ! nagyon akarom ! hogy csináljam ? a párom nem hiszem hogy elfogadja ! nagyon akarom egybe ! hogy intézem el ?
2011. júl. 24. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
hát próbálj egy csajt keresni ,strap-onnal ,abba még a pasid is bele menne szerintem :D
2011. júl. 24. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én is imádom hátulrol de a barátom utálja -.-
2011. júl. 24. 17:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy csaj ? nem jó ! nekem igazi kel !
2011. júl. 24. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
tanulj meg írni....... aztán ha ezzel megvagy minden menni fog
2011. júl. 24. 17:16
 5/9 anonim válasza:
100%
kezdd úgy, hogy megtanulsz helyesen írni (:
2011. júl. 24. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú ez érdekes,csak kíváncsiságból hány éves vagy? :)

szerintem ez nagyon emberfüggő, vannak srácok, akik nem igazán vevők az ilyesmire és nem nagyon lehet velük mit kezdeni.

2011. júl. 24. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves ,,nagyon akarom. jó nagy p.csád lehet ha egy f..sz nem tölti ki.de legjobb ha veszel 2 mű f..szt mert az ilyen fehérmáju teheneket ugyis mindeki ott hagyja.ha hátulról nem akarnak meg b..szni az azért van mert undorito látvány lehet a nagy narancsbőrös valagad...puszi..próbáltam kedves lenni
2011. júl. 24. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd én benne vagyok. de nem faszt, hanem helyesírási kézikönyvet dugok fel a viszkető seggedbe.. lepontozni nem ér, ez a véleményem !
2011. júl. 24. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem kamu kérdés! Egy 7-es vidéki fiúcska írhatta!
2011. júl. 25. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!