Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszt hogy intézem el?
Figyelt kérdés
A párommal szeretek szexelni ! néha hátulról is nagyon akarom de ö nem nagyon szereti ! nem tudom mért ! de most aszt kívánom hogy ketten dugjanak meg ! az egyik előröl és a másik hátulról egybe ! nagyon akarom ! nagyon akarom ! hogy csináljam ? a párom nem hiszem hogy elfogadja ! nagyon akarom egybe ! hogy intézem el ?2011. júl. 24. 16:59
1/9 anonim válasza:
hát próbálj egy csajt keresni ,strap-onnal ,abba még a pasid is bele menne szerintem :D
2/9 anonim válasza:
én is imádom hátulrol de a barátom utálja -.-
3/9 A kérdező kommentje:
Egy csaj ? nem jó ! nekem igazi kel !
2011. júl. 24. 17:03
4/9 anonim válasza:
tanulj meg írni....... aztán ha ezzel megvagy minden menni fog
5/9 anonim válasza:
kezdd úgy, hogy megtanulsz helyesen írni (:
6/9 anonim válasza:
Hú ez érdekes,csak kíváncsiságból hány éves vagy? :)
szerintem ez nagyon emberfüggő, vannak srácok, akik nem igazán vevők az ilyesmire és nem nagyon lehet velük mit kezdeni.
7/9 anonim válasza:
kedves ,,nagyon akarom. jó nagy p.csád lehet ha egy f..sz nem tölti ki.de legjobb ha veszel 2 mű f..szt mert az ilyen fehérmáju teheneket ugyis mindeki ott hagyja.ha hátulról nem akarnak meg b..szni az azért van mert undorito látvány lehet a nagy narancsbőrös valagad...puszi..próbáltam kedves lenni
8/9 anonim válasza:
ha szeretnéd én benne vagyok. de nem faszt, hanem helyesírási kézikönyvet dugok fel a viszkető seggedbe.. lepontozni nem ér, ez a véleményem !
9/9 anonim válasza:
Ez szerintem kamu kérdés! Egy 7-es vidéki fiúcska írhatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!