Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az, hogy két lány nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy két lány nyilvános helyen kézen fogva sétál, az mennyire jelenti azt, hogy van köztük. Valami?

Figyelt kérdés
Nyilván vannak, akik csak magamutogatásból, polgárpukkasztásból csinálják. Én nem rájuk gondoltam. Azért az ilyeneket 99%-ban könnyű kiszűrni.
2011. júl. 24. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszíntén szólva nem értem miért kérdezel amikor konkrét dologra gondolsz és megkérded mit jelent. Ha nem polgárpukasztásként akkor nyílván van köztük valami, nem?
2011. júl. 24. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ha ezek történetesen ovisok,kisiskolások akkor nincs ,mert ott ez bevett szokás:)
2011. júl. 24. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 16 vagy plusz és nek iskolai csoport hogy kézenfogva mászkáljanak akkor egen van köztük valami. 2 lezbi ismerősöm akik együtt vannak állandóan kézen fogva mászkálnak. De soha senki nem szól be nekik. Egyszer egy meleg pár ismerősöm is megpróbálták, hát 3 emberből kettő beszólt hogy mocskos bu zik és hogy takarodjatok, nem is tudtak végigmenni 1 utcán:P
2011. júl. 24. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Én simán járkálok így bffjeimmel és 100% hetero vagyok.

Mások véleményére meg igazából nem vagyok kiváncsi.

16/L

2011. júl. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!