Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtehetnéd, változtatnál vagy sem?
Röviden: Mindkét nem válasza érdekelne. Ha megtehetnéd, hogy szűzen házasodsz, lenne rá igényed, vagy számodra teljesen elfogadható az, ha nem csak annak adtad oda magad akitől majd gyereked lesz, vele éled le...bla bla bla.
Köszi a válaszokat.
nekem egyáltalán nem célom szüzen férjhez menni. még ha az a pasi lesz az igazi akivel lefekszek, miért várjak addig? hiába szeretem, de ha az ágyban nem passzolunk, akkor cseszhetem :)
17/l
20/F szűz...
Nem érdekel, hogy hogyan fogok házasodni.
Viszont jó lenne, ha a nővel minél kevesebbet sexeltek, aki választok. Nem mondom, hogy feltétlen szűz legyen, de na az a típus, akit a buliban 8 f.. egyszerre megtömött. De fölöeleges errel beszélni, mert csak normális nőm lesz:D (ja és "vallásos vagyok").
Idővel mindenki változik...
Lehet, hogy a 8 f..os lány is értelmes lesz (számomra) és ha nem dicsekszik ezzel, ki sem fog derülni róla, hogy ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!