Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megtehetnéd, változtatnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtehetnéd, változtatnál vagy sem?

Figyelt kérdés

Röviden: Mindkét nem válasza érdekelne. Ha megtehetnéd, hogy szűzen házasodsz, lenne rá igényed, vagy számodra teljesen elfogadható az, ha nem csak annak adtad oda magad akitől majd gyereked lesz, vele éled le...bla bla bla.

Köszi a válaszokat.

2011. júl. 24. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem egyáltalán nem célom szüzen férjhez menni. még ha az a pasi lesz az igazi akivel lefekszek, miért várjak addig? hiába szeretem, de ha az ágyban nem passzolunk, akkor cseszhetem :)

17/l

2011. júl. 24. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:

20/F szűz...

Nem érdekel, hogy hogyan fogok házasodni.

Viszont jó lenne, ha a nővel minél kevesebbet sexeltek, aki választok. Nem mondom, hogy feltétlen szűz legyen, de na az a típus, akit a buliban 8 f.. egyszerre megtömött. De fölöeleges errel beszélni, mert csak normális nőm lesz:D (ja és "vallásos vagyok").

2011. júl. 24. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy az egyik felem csak azzal a nővel akar szeretkezni, akivel az életem el fogom tölteni és örökre velem lesz. De nem nagyon hiszem sajnos, hogy egyelőre ilyen lesz. A másik pedig mindenkivel sexelnek, a harmadik lehett többel is:DD De a lényeg, ami lényeg, én az elsőt vallom, de a többit sem ítélem el.
2011. júl. 24. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
dehogy változtatnék, hogy lehet összeházasodni olyannal akivel nembiztos hogy jó az ágyban? aztán leélni vele egy életet, abból félrelépés is lehet később.
2011. júl. 24. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Idővel mindenki változik...

Lehet, hogy a 8 f..os lány is értelmes lesz (számomra) és ha nem dicsekszik ezzel, ki sem fog derülni róla, hogy ilyen volt.

2011. júl. 24. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van az elsőnek,ha az ágyban nem működik, akkor hiába minden, tehát kipróbálnám előtte. Házasságig nem várnék, bár biztos jó lenne,meg romantikus, de a szüzességem elvesztését még halogattam volna mai eszemmel
2011. júl. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!