Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbi vagy bi csaj akinek volt már viszonya nagyobb korkülönbséggel és az alábbi módon?
tehát 22év körüli tapasztalatlan csaj és egy 38év körüli nagyon is tapasztalt nő
írnátok saját tapasztalatot ?!

Én tudok egy ilyet.
Nem velem,én hetro nő vagyok de van egy nagyon jó bisexuális barátnőm.
Szép lány akkor 21 volt.
Amúgy rndes lány csak egy kicsit beteg:)
Úgy írom le ahogy ő elmesélte.
Igazából nem tudom,hogy mennyire bi akkor megcsalta a pasija és nagyon kész volt.Valamilyen buz/leszbi partira elment és ott elsírta a bánatát egy 40!éves elvált állítólag már teljesen leszbi nőnek.Az volt az első ilyen élménye.Barátnőm nagyon nyomult mindenáron ki akarta próbálni,a másik nő nem akarta mert ő komoly kapcsolatot keresett és tudta,hogy ez a lány csak szórakozni akar egyett.A csaj viszont addig könyörgött amíg megszánta.Fölmentek a 40 éves nő lakására,ez a nő le sem vetkőzőtt a barátnőm viszont pucéran lefeküdt az ágyra.Először tetőtöl talpig végigmaszírozta a csajt bekenegette olajokkal aztán jó alaposan megvibrátorozta.
Egyszeri alkalom volt nem lett folytatása.
Ahogy elmondta nekem sikoltozott a gyönyörtől állítólag élete legjobb erotikus élménye volt.
Elég vad történet de ismerem a lányt ő nem találna ki ilyet.
Azóta megint van barátja.
Furcsák ezek a nemi identitászavaros emberek:O

"jó alaposan megvibrátorozta"
Ez aztán a leszbi kaland. Hahaha
sok a korkülönbség?????
amúgy a nő 33-34évesnek néz ki és a gondolkodása is elég fiatalos,szal egyáltalán nem utal semmi arra,hogy 33nál idősebb lenne
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!