Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy mi? Nagyon Fontos!
Figyelt kérdés
Az a szitu hogy a barátommal 8hónapja élünk sexuális életet és mostanában szó szerit kerüli a sexet velem. Eddig mindig minden jó volt ha 2 napig nem volt semmi akkor már úgy mászott rám mintha 20éve nem lett volna nővel. Mostanában meg kifogásokat talál ki. Igaz együtt lakunk de akkor is furcsa :( És már 2 hete nem volt semmi köztünk. És eléggé hiányzik már :S2011. júl. 24. 14:40
12/15 anonim válasza:
Sajnos azt kell hogy mondjam hogy tuti megcsal. Kezdj felkészülni a legrosszabbra. Sajnálom. Elég kevés ideje vagytok együtt ahhoz hogy ne kívánjon!!!!
13/15 xdj 

válasza:

miaz h keves ideje vannak egyut en 2-3 honap utan mar ugy unoma csajom karis xD
14/15 anonim 

válasza:

nem biztos, hogy megcsal. az is lehet, hogy 'csak' kihülőben van a kapcsolatotok. csináljatok olyat, amit még nem csináltatok.
15/15 anonim 

válasza:

Sajnos sanszos, hogy van egy harmadik a képben. Nekem ugyanez volt a barátnőmmel, minden szép és jó volt, működött a szex majd egyik hétről a másikra távolságtartó és hideg lett. Jöttek a kifogások, hogy épp miért nincs szex és miért nem találkozunk, egyre inkább havernak kezdtem érzeni magam mellette és amikor rákérdeztem hogy mi a gond, a reakció ugyanez volt, hogy hülye vagyok nincs semmi és ne csináljak problémát amikor nincs. Ennek ellenére nem változott semmi, egyre kevesebbet volt velem és szexről már beszélni sem lehetett. Később kiderítettem, hogy a hátam mögött már hosszú hónapok óta találkozgatott a volt barátjával... 21/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!